Hesabım
    "Leslie Odom Jr." Başrollü "Needle in a Timestack"ten Fragman

    Oscar adayı oyuncu yeni filmiyle geliyor

    Yakında çıkacak olan ve zaman yolculuğu barındıran romantik film Needle in a Timestack, izleyicilere "Aşk bir daire şeklindeyse, ruh eşinizle birlikte olmak için hangi çizgileri geçerdiniz?" sorusunu soran yepyeni bir teaser fragman yayınladı. Yeni fragman, Leslie Odom Jr. (Hamilton) tarafından canlandırılan baş karakter Nick'in fütüristik bir odaya girmesiyle açılıyor ve ona eşlik eden kadın tarafından nereye gitmek istediğini sorarak istediği zaman seyahat edebileceğini söylüyor.

    Fragman, Nick'le birlikte Cynthia Erivo'nun oynadığı karısı Janine ve Orlando Bloom'un oynadığı eski kocasına odaklanıyor. Bloom'un karakteri fragmanda, "Geçmiş artık sadece eski fotoğraflara ve tarih kitaplarına ait değil." diyor. Nick, "değiştir" diyerek araya girmeden önce de "Artık onu yaşayabiliriz, ona dokunabiliriz." diye ekliyor. Kadroda ayrıca, Nick'in eski aşkı olarak yer alacak Freida Pinto'nun yanı sıra Laysla De OliveiraJadyn Wong ve James Kirk de yer alıyor.

    Oscar ödüllü John Ridley (12 Years a Slave) tarafından yazılıp yönetilen film, Robert Silverberg'in aynı adlı kısa öyküsüne dayanıyor. Needle in a Timestack, 15 Ekim'de bazı salonlarda ve talep üzerine daha geniş bir salon gösterimiyle piyasaya sürülecek. Blu-ray ve DVD sürümleri ise birkaç gün sonra, 19 Ekim tarihinde raflardaki yerini alacak.

    Nick ve Janine, Janine'in eski kocası Nick'in eski aşkını, arkadaşını kullanarak onları ayırmaya çalışmak için zamanı kırıncaya kadar mutluluk içinde yaşıyorlar. Nick'in anıları ve gerçekliği ortadan kaybolurken, sevdiği her şeye tutunmak ya da ondan vazgeçmek için neyi feda etmeye istekli olduğuna karar vermelidir. Aşk, zamanın akışkan olduğu ve tüm yaşamın sadece bir yanılsama olabileceği bir gelecekte tüm zorluklara dayanabilir mi?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top