Hesabım
    Amerika Gişesinde "Shang-Chi"nin Liderliği Sürüyor

    17-19 Eylül hafta sonunda en çok izlenen filmler hangileri?

    Disney'in “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”i Amerika gişesinde yine lider olurken, Clint Eastwood'un Western draması “Cry Macho” ve Gerard Butler'ın R dereceli aksiyon-gerilim filmi “Copshop” ilk çıkışlarında beklentileri tam olarak karşılayamadı ama filmerin ev sinemasında da aynı anda gösterime girmesi bu konuda oldukça etkili oldu.

    Asyalı bir yıldızın ve ağırlıklı olarak Asyalı oyuncu kadrosunun yer aldığı ilk Marvel süper kahraman macerası olan “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, üçüncü hafta sonunda 21 milyon dolar hasılat elde etti ve önceki hafta sonuna göre sadece %39 düşüş gösterdi. Film, bugüne kadar ABD gişesinde 176.9 milyon dolar hasılat elde etti.

    Gran Torino”, “Million Dollar Baby” ve “American Sniper”ın 91 yaşındaki yönetmeni Eastwood'un son sinema çalışması “Cry Macho” beklentilerin altında kalarak 4.5 milyon dolarla, 5.2 milyon dolar kazanan Free Guy'ın ardından üçüncü sırayı aldı. 33 milyon dolarlık bütçeli “Cry Macho”, “Malignant” ve “Reminiscence”ın ardından, aynı anda HBO Max'te gösterime gireen bir diğer film oldu. Cry Macho'ya bilet alanların büyük çoğunluğu 35 yaş ve üzeri izleyicilerdi.

    Korku filmi Candyman, 3.5 milyon dolarla dördüncü, bir diğer korku filmi Malignant ise 2.6 milyon dolarla beşinci sırada yer aldı. 6 numarada yer alan Gerarad Butler'lı “Copshop” kötü bir performans sergiledi ve 3.005 lokasyondan 2.3 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Jungle Cruise yedinci, PAW Patrol: The Movie sekizinci, The Eyes of Tammy Faye dokuzuncu ve Don't Breathe 2 onuncu sırada yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Amerika Gişesinde Free Guy'ın Liderliği Devam Ediyor
    • ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, Amerika Gişesine Güçlü Girdi
    • "Shang-Chi", Amerika Gişesinde Fırtına Estirmeye Devam Ediyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top