Hesabım
    Carol Barbee
    Görev Senarist , İdari yapımcı , Oyuncu Daha fazlası
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 22 Mayıs 1959
    Yaş
    65
    32
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi
    Zor Ölüm 2 Orijinal Fragman

    Filmografi

    Raising Dion
    Raising Dion
    1 Şubat 2022
    UnREAL
    UnREAL
    9 Haziran 2016
    Touch
    Touch
    12 Ekim 2013
    Falling Skies
    Falling Skies
    19 Haziran 2011
    Hawaii Five-0 (2010)
    Hawaii Five-0 (2010)
    11 Nisan 2019
    Three Rivers (2009)
    Three Rivers (2009)
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Beautiful Life
    The Beautiful Life
    Vizyon tarihi belirsiz
    Swingtown
    Swingtown
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Haber

    "Raising Dion" İkinci Sezon Onayını Aldı
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    2 Ocak 2020 Perşembe
    Yorumlar
    Back to Top