Hesabım
    Liz Tigelaar
    Görev Senarist , Yaratıcı , İdari yapımcı Daha fazlası
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 4 Ekim 1975
    Yaş
    48
    25
    yıllık kariyer
    4
    film ve dizi
    Stick It Dublajlı Fragman

    Filmografi

    Under The Bridge
    Under The Bridge
    10 Temmuz 2024
    Tiny Beautiful Things
    Tiny Beautiful Things
    7 Nisan 2023
    Little Fires Everywhere
    Little Fires Everywhere
    22 Mayıs 2020
    Casual
    Casual
    28 Haziran 2017
    Bates Motel
    Bates Motel
    4 Eylül 2014
    Nashville
    Nashville
    14 Ekim 2016
    Once Upon a Time
    Once Upon a Time
    1 Aralık 2012
    Revenge
    Revenge
    14 Eylül 2012

    Fotoğraflar

    Haber

    'The Joneses' Dizi Oluyor
    Haberler - TV İnternetten Seçtiklerimiz
    22 Ağustos 2011 Pazartesi
    Yorumlar
    Back to Top