Hesabım
    Alison Schapker
    Görev Senarist , Showrunner , İdari yapımcı Daha fazlası
    24
    yıllık kariyer
    2
    film ve dizi

    Filmografi

    Dune: Prophecy
    Dune: Prophecy
    Kasım 2024
    Westworld
    Westworld
    11 Aralık 2018
    Altered Carbon
    Altered Carbon
    27 Şubat 2020
    The Flash (2014)
    The Flash (2014)
    7 Ekim 2014
    Fringe
    Fringe
    17 Temmuz 2013
    Brothers & Sisters
    Brothers & Sisters
    23 Şubat 2021
    Lost
    Lost
    5 Mart 2021
    Alias
    Alias
    30 Nisan 2021

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Back to Top