Hesabım
    David Harbour
    Görev Oyuncu , Uygulayıcı Yapımcı
    Gerçek adı:

    David Kenneth Harbour

    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 10 Nisan 1975
    Yaş
    48
    25
    yıllık kariyer
    60
    film ve dizi

    Biyografi

    David Harbour, 10 Nisan 1975’te New York’ta doğan Amerikalı bir aktördür. Broadway’de, televizyonda ve sinemada tanınan başarılı bir oyuncudur. Harbour, Byram Hills Lisesi’ni bitirmiş ve Dartmouth College’da İngiliz Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Harbour, 1999 yılında The Rainmaker oyunuyla Broadway’de sahneye çıkmıştır. Aynı yıl Law & Order dizisinde bir garson rolüyle televizyona adım atmıştır. 2005 yılında Kim Korkar Hain Kurttan? oyunundaki performansıyla Tony Ödülü’ne aday gösterilmiştir. Harbour, sinemada ise War of the Worlds (2005), Awake (2007), Quantum of Solace (2008), Revolutionary Road (2008), W.E. (2011), A Walk Among the Tombstones (2014), Black Mass (2015), Suicide Squad (2016), Sleepless (2017) ve Extraction (2020) gibi filmlerde rol almıştır. Harbour, Netflix’in bilim kurgu korku dizisi Stranger ...
    Devamını oku
    Gran Turismo Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Thunderbolts
    Thunderbolts
    25 Temmuz 2025
    Gran Turismo
    Gran Turismo
    25 Ağustos 2023
    Meşhur Hayalet Ernest
    Meşhur Hayalet Ernest
    24 Şubat 2023
    Vahşi Gece
    Vahşi Gece
    2 Aralık 2022
    Stranger Things
    Stranger Things
    27 Mayıs 2022
    Black Widow
    Black Widow
    9 Temmuz 2021
    Extraction
    Extraction
    24 Nisan 2020
    No Sudden Move
    No Sudden Move
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Haber

    "Gran Turismo" Sinemalarda!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    25 Ağustos 2023 Cuma
    "Gran Turismo" İçin Geri Sayım Başlarken, Efsane Pilot Jann Mardenborough Unutamadığı Anları Paylaştı
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Tüm zamanların en umulmadık yarış pilotlarından biri olan Jann Mardenborough'nun gerçek hikâyesine dayanan Gran Turismo’nun…
    23 Ağustos 2023 Çarşamba
    "Gran Turismo" Heyecanı Start Alıyor!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    "Gran Turismo" 25 Ağustos'ta sinemalarda!
    17 Ağustos 2023 Perşembe
    Yorumlar
    Back to Top