Hesabım
    Jennifer Connelly
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Jennifer Lynn Connelly

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 12 Aralık 1970 (Cairo, New York, U.S.)
    Yaş 51
    38
    yıllık kariyer
    33
    film ve dizi

    Biyografi

    Jennifer Connelly, 12 Aralık 1970 yılında New York’da doğdu. 10 yaşındayken modelliğe başlayan Connelly kısa sürede dikkatleri çekti ve aranan modeller arasında girdi. Yale Üniversite’sinde oyunculuk eğitimi alan Jennifer Connelly, reklam filmleri ve kliplerde yer almaya başladı. 1984 yılında yönetmenliğini Sergio Leone’nin üstlendiği “Once Upon A Time İn America” filmi ile sinema dünyasına adım attı. Roy London, Howard Fine ve Harold Guskin’den gibi isimlerden ders alan Jennifer, “Labyrinth”, “Higher Learning”, “ A Requiem for a Dream” gibi yapımlarda yer aldı. 2001 yılında ise yönetmenliğini Ron Howard üstlendiği “A Beautiful Mind“ filminde Russell Crowe’la birlikte başrolde yer aldı. Filmde Alicia Nash karakterini canlandıran sanatçı, sergilediği başarılı performansla 59. Altın Küre Ödüllerinde En İyi ...
    Devamını oku
    Nuh: Büyük Tufan (Live - TV Spot)

    Filmografi

    Snowpiercer
    Snowpiercer
    23 Temmuz 2021
    Top Gun: Maverick
    Top Gun: Maverick
    27 Mayıs 2022
    Alita: Savaş Meleği
    Alita: Savaş Meleği
    15 Şubat 2019
    Korkusuzlar
    Korkusuzlar
    8 Aralık 2017
    Pastoral Amerika
    Pastoral Amerika
    25 Kasım 2016
    Kış Masalı
    Kış Masalı
    28 Şubat 2014
    Nuh: Büyük Tufan
    Nuh: Büyük Tufan
    3 Nisan 2014
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 2 - English 6:21
    145 gösterim
    Interview 1 - English 1:35
    117 gösterim
    Interview 1 - English 4:38
    378 gösterim

    Fotoğraflar

    156 Fotoğraf

    Haber

    Snowpiercer, Dördüncü Sezonuyla Final Yapacak
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    20 Haziran 2022 Pazartesi
    Sevilen dizinin final sezonu belli oldu
    Burcunuza Göre Hangi Top Gun Karakterisiniz?
    HABERLER - Özel Dosyalar
    9 Haziran 2022 Perşembe
    "Top Gun" ve "Top Gun: Maverick"te her burcu temsil eden bir karakter bulmak mümkün. Peki siz burcunuza göre hangi Top Gun…
    26 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top