Hesabım
    Pelin Esmer
    Görev Yönetmen, Kurgu, Senarist
    Uyruk Türk
    21
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi
    Kadın Yönetmenlerin Çektiği En İyi Filmler

    Filmografi

    Kraliçe Lear
    Kraliçe Lear
    16 Kasım 2019
    İşe Yarar Bir Şey
    İşe Yarar Bir Şey
    27 Ekim 2017
    Gözetleme Kulesi
    Gözetleme Kulesi
    16 Kasım 2012
    11’e 10 Kala
    11’e 10 Kala
    25 Eylül 2009
    Oyun
    Oyun
    10 Mart 2006
    Koleksiyoncu
    Koleksiyoncu
    Vizyon tarihi belirsiz
    Cumhuriyet
    Cumhuriyet
    30 Ekim 1998
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Fotoğraflar

    7 Fotoğraf

    Haber

    Yönetmen Pelin Esmer Gençlerle Buluşuyor!
    HABERLER - Sektörden
    20 Aralık 2021 Pazartesi
    Pelin Esmer Röportajı Burada!
    HABERLER - Röportajlar
    27 Ekim 2017 Cuma
    ‘Hayatta durdukları nokta, kurdukları ya da kurmadıkları hayaller, göze alabilecekleri, alamayacakları…’
    Pelin Esmer'in Yeni Filmi İşe Yarar Bir Şey'in Çekimleri Tamamlandı!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    26 Şubat 2016 Cuma
    Filmin başrollerinde Başak Köklükaya ve Öykü Karayel'in yanı sıra Yiğit Özşener de yer alıyor...
    11 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top