Hesabım
    John Kani
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Bonisile John Kani

    Uyruk
    Güney afrikalı
    Doğum tarihi 30 Ağustos 1942
    Yaş
    81
    45
    yıllık kariyer
    21
    film ve dizi
    Murder Mystery 2 Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Mufasa: Aslan Kral
    Mufasa: Aslan Kral
    20 Aralık 2024
    Murder Mystery 2
    Murder Mystery 2
    31 Mart 2023
    Seal Team
    Seal Team
    24 Ekim 2022
    Murder Mystery
    Murder Mystery
    24 Ekim 2022
    Aslan Kral
    Aslan Kral
    19 Temmuz 2019
    Black Panther
    Black Panther
    16 Şubat 2018
    Wallander
    Wallander
    16 Eylül 2016

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Back to Top