Hesabım
    Chris Hemsworth
    Görev Oyuncu , İdari yapımcı , Yapımcı
    Uyruk
    Avustralyalı
    Doğum tarihi 11 Ağustos 1983 (Melbourne, Victoria, Avustralya)
    Yaş
    40
    22
    yıllık kariyer
    47
    film ve dizi

    Biyografi

    Chris Hemsworth, 11 Ağustos 1983 Melbourne, Avustralya doğumludur. 2005 yılında "Home and Away" dizisiyle Avustralya'da en iyi genç erkek yetenek dalında Logie Ödülü almıştır. 2009 yılında "Sytar Trek" filmiyle sinema dünyasına adım atan oyuncu aynı yıl  yer aldığı "A Perfect Getaway" filminde 'Kale' karakterini canlandırmıştır. Marvel Comics'in süper kahramanı Thor'u canlandıran Hemsworth ayrıca; "Avcı: Kış Savaşı", Ghostbusters: Hayalet Avcıları, "Doktor Strange", "Denizin Ortasında" , "Hacker", "Tatil Zamanı", "Bilinmeze Doğru Star Trek", "Pamuk Prenses ve Avcı" gibi birçok filmde de yer aldı.
    Yenilmezler - Ultron Çağı - Tv Spotu (4)

    Filmografi

    Avcı: Kış Savaşı
    Avcı: Kış Savaşı
    22 Nisan 2016
    Extraction 2
    Extraction 2
    16 Haziran 2023
    Spiderhead
    Spiderhead
    17 Haziran 2022
    Interceptor
    Interceptor
    3 Haziran 2022
    Extraction
    Extraction
    24 Nisan 2020

    Röportajlar

    Interview 1 - English 5:21
    1.844 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"ndan Yeni Fragman!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    19 Mart 2024 Salı
    Mad Max Efsanesi Devam Ediyor: "Furiosa"dan İlk Fragman!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün rol aldığı prequel filminden ilk teaser yayınlandı.
    1 Aralık 2023 Cuma
    "Thor 5"i Taika Waititi Yönetmeyecek
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Waititi'nin yönettiği son film "Thor: Love and Thunder" kötü eleştirilerle karşılanmıştı...
    15 Kasım 2023 Çarşamba
    Yorumlar
    • Hasan Türkel
      selam
    Back to Top