Hesabım
    Tony Basgallop
    Görev Senarist , İdari yapımcı , Yaratıcı Daha fazlası
    Uyruk
    İngiliz
    17
    yıllık kariyer
    1
    film ya da dizi

    Filmografi

    The Consultant
    The Consultant
    24 Şubat 2023
    Servant
    Servant
    13 Ocak 2023
    Berlin Station
    Berlin Station
    20 Mayıs 2018
    24: Legacy
    24: Legacy
    6 Şubat 2017
    Resurrection
    Resurrection
    29 Haziran 2015
    Sirens (UK)
    Sirens (UK)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Being Human (UK)
    Being Human (UK)
    26 Mart 2021
    Hotel Babylon
    Hotel Babylon
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Haber

    ‘Servant’, Dördüncü ve Final Sezonu Onayı Aldı
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    15 Aralık 2021 Çarşamba
    Oscar Ödüllü Christoph Waltz, Amazon Komedisi ‘The Consultant’ın Başrolünde!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Kara komedi dizisi için çalışmalar hızlandı
    19 Kasım 2021 Cuma
    Shyamalan İmzalı "Servant", Üçüncü Sezon Onayı Aldı
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Dizinin ikinci sezonu 15 Ocak'ta prömiyer yapacak..
    16 Aralık 2020 Çarşamba
    Yorumlar
    Back to Top