Hesabım
    Julio Medem
    Görev Yönetmen, Senarist, Genel yayın yönetmeni Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Julio Medem Lafont

    Uyruk İspanyol
    Doğum tarihi 21 Ekim 1958
    Yaş 62
    44
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Filmografi

    El Árbol de La Sangre
    El Árbol de La Sangre
    15 Ağustos 2021
    Ma Ma
    Ma Ma
    18 Aralık 2015
    Havana'da 7 Gün
    Havana'da 7 Gün
    30 Kasım 2012
    Ateşli Oda
    Ateşli Oda
    3 Haziran 2011
    Canciones 1980-2009
    Canciones 1980-2009
    Vizyon tarihi belirsiz
    Kaotik Ana
    Kaotik Ana
    Vizyon tarihi belirsiz
    La culpa del alpinista
    La culpa del alpinista
    Vizyon tarihi belirsiz
    Lucia
    Lucia
    14 Haziran 2002
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    26 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top