Hesabım
    Chris Renaud
    Görev Oyuncu, Yönetmen, İdari yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 14 Aralık 1966
    Yaş 54
    11
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Filmografi

    Grinç
    Grinç
    23 Kasım 2018
    Çılgın Hırsız 3
    Çılgın Hırsız 3
    25 Ağustos 2017
    Minyonlar
    Minyonlar
    4 Eylül 2015
    Çılgın Hırsız 2
    Çılgın Hırsız 2
    4 Ekim 2013
    Loraks
    Loraks
    13 Nisan 2012
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 4:09
    847 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Bugün Sinemalarda!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    5 Ağustos 2016 Cuma
    Evcil Hayvanlarınıza Dikkat: The Secret Life of Pets!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    18 Haziran 2015 Perşembe
    Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets'in ilk fragmanı görücüye çıktı!
    Çılgın Hırsız 2 (Despicable Me 2)'den Yeni Fragman
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    20 Mart 2013 Çarşamba
    Minion çılgınlığı yeniden başlıyor...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top