Hesabım
    Camille Delamarre
    Görev Kurgu, Genel yayın yönetmeni, Yönetmen
    Uyruk Fransız
    Doğum tarihi 3 Ekim 1979
    Yaş 42
    7
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Taşıyıcı: Son Hız
    Taşıyıcı: Son Hız
    4 Eylül 2015
    Yasak Bölge
    Yasak Bölge
    16 Mayıs 2014
    Takip: İstanbul
    Takip: İstanbul
    5 Ekim 2012
    İsyan
    İsyan
    20 Temmuz 2012
    Ölümsüz
    Ölümsüz
    20 Ağustos 2010
    Taşıyıcı 3
    Taşıyıcı 3
    26 Aralık 2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Ed Skrein, Direksiyonu Jason Statham'dan Devralıyor!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    31 Mart 2015 Salı
    Paul Walker'ın Son Filmi Brick Mansions'tan Yeni Fragman!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    21 Mart 2014 Cuma
    Paul Walker'ın son projesi olan Brick Mansion filminin yeni fragmanı da görücüye çıktı!
    Brick Mansion Filminden Paul Walker'lı Poster!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    11 Şubat 2014 Salı
    Paul Walker'ın son projesi olan Brick Mansions filminin posteri yayınlandı!
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top