Hesabım
    Cheech Marin
    Görev Oyuncu, Senarist, Besteci
    Gerçek adı:

    Richard Anthony Marin

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 13 Temmuz 1946
    Yaş 75
    43
    yıllık kariyer
    47
    film ve dizi

    Filmografi

    Shotgun Wedding
    Shotgun Wedding
    29 Haziran 2022
    The War with Grandpa
    The War with Grandpa
    27 Ağustos 2021
    Arabalar 3
    Arabalar 3
    16 Haziran 2017
    Coco
    Coco
    19 Ocak 2018
    Süper Papağan
    Süper Papağan
    24 Haziran 2016
    Hayat Kitabı
    Hayat Kitabı
    5 Haziran 2015
    Jane The Virgin
    Jane The Virgin
    11 Mart 2021
    Rob
    Rob
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    14 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top