Hesabım
    James Frain
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    James Dominic Frain

    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 14 Mart 1968
    Yaş
    55
    26
    yıllık kariyer
    87
    film ve dizi
    Born of War Fragman

    Filmografi

    Star Trek: Discovery
    Star Trek: Discovery
    18 Ocak 2019
    Hawaii Five-0 (2010)
    Hawaii Five-0 (2010)
    10 Şubat 2018
    Marvel's Agent Carter
    Marvel's Agent Carter
    10 Temmuz 2015
    Gotham (2014)
    Gotham (2014)
    6 Nisan 2016
    Orphan Black
    Orphan Black
    16 Mayıs 2016
    Reckless (2014)
    Reckless (2014)
    16 Haziran 2015
    Intruders
    Intruders
    4 Ocak 2015
    The Tunnel
    The Tunnel
    11 Kasım 2013

    Fotoğraflar

    Haber

    Star Trek: Discovery’den Yeni Fotoğraf Geldi
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    23 Haziran 2017 Cuma
    Star Trek: Discovery’nin Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Takvimleri çıkarın
    20 Haziran 2017 Salı
    Star Trek: Discovery’den Fragman Yayınlandı
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Zamanın öncesinden…
    18 Mayıs 2017 Perşembe
    Yorumlar
    Back to Top