Hesabım
    Marcus Wilson
    Görev İdari yapımcı , Yapımcı , Yardımcı yapımcı Daha fazlası
    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 4 Temmuz 1973
    Yaş
    51
    21
    yıllık kariyer

    Filmografi

    Domina
    Domina
    7 Eylül 2023
    Doctor Who (2005)
    Doctor Who (2005)
    27 Şubat 2020
    Luther
    Luther
    15 Mart 2019
    Cadılar Okulu
    Cadılar Okulu
    20 Eylül 2017
    Our Zoo
    Our Zoo
    2014
    Paradox
    Paradox
    Vizyon tarihi belirsiz
    Whitechapel
    Whitechapel
    14 Ocak 2022
    Life on Mars
    Life on Mars
    22 Kasım 2023

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Back to Top