Hesabım
    Michael Douglas
    Görev Oyuncu , Yapımcı , Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Michael Kirk Douglas

    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 25 Eylül 1944 (New Brunswick, New Jersey, ABD)
    Yaş
    79
    52
    yıllık kariyer
    74
    film ve dizi

    Biyografi

    Michael Douglas, 25 Eylül 1944 New Jersey doğumludur. Babası ünlü aktör Kirk Douglas, annesi ise Bermuda’lı aktris Diana Dill’dir. Santa Barbara’daki California Üniversitesi’nde drama eğitimi alan Douglas, New York’taki Neighbourhood Playhouse’a devam etti. Babası Kirk Douglas’ın filmlerinde asistan yönetmen olarak işe başlayan Douglas, 1960’ların sonunda birkaç filmde rol almaya başladı. "The Streets of San Francisco" adlı polisiye dizisinde başrolde yer alan oyuncu, 1975 yılında Guguk Kuşu" filminin yapımcılığını üstlendi. Aynı yıl yapımını üstlendiği "The China Syndrome" filminde Jane Fonda ve Jack Lemmon’la birlikte filmde rol aldı. 1987 yılında Gordon Gekko rolünü canlandırdığı Oliver Stonefilmi "Wall Street" ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oskar Ödülü’nün sahibi oldu. 1992 yılında Sharon Stone ile birlikte ...
    Devamını oku
    Interview 2 - English

    Filmografi

    Franklin
    Franklin
    12 Nisan 2024
    The Kominsky Method
    The Kominsky Method
    28 Mayıs 2021
    Ratched
    Ratched
    18 Eylül 2020
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame
    26 Nisan 2019
    Ant-Man ve Wasp
    Ant-Man ve Wasp
    6 Temmuz 2018
    We Have Always Lived In The Castle
    We Have Always Lived In The Castle
    Vizyon tarihi belirsiz
    Çizgi Ötesi
    Çizgi Ötesi
    1 Aralık 2017

    Röportajlar

    Interview 2 - English 5:37
    488 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Micheal Douglas Liderliğindeki Tarihi Dizi "Franklin"e İlk Bakış!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Michael Douglas, Apple TV+ dizisinde Benjamin Franklin'e hayat veriyor.
    6 Şubat 2024 Salı
    En Kötüleri Seçen Razzie Ödülleri'nin 2024 Adayları Açıklandı
    Haberler - Festival ve Ödüller
    44. Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri'nin adayları açıklandı.
    24 Ocak 2024 Çarşamba
    Yorumlar
    Back to Top