Hesabım
    Lana Wachowski
    Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 21 Haziran 1965 (Şikago, Illinois, ABD)
    Yaş 56
    26
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Sense8
    Sense8
    27 Eylül 2020
    Matrix Resurrections
    Matrix Resurrections
    24 Aralık 2021
    Jupiter Yükseliyor
    Jupiter Yükseliyor
    6 Şubat 2015
    Bulut Atlası
    Bulut Atlası
    26 Ekim 2012
    Hızlı Yarışçı
    Hızlı Yarışçı
    20 Haziran 2008
    V
    V
    31 Mart 2006
    Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu
    Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    8 Fotoğraf

    Haber

    'Matrix Resurrections' Yeni Bir Üçlemenin Başlangıcı Mı?
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    27 Aralık 2021 Pazartesi
    'Matrix Resurrections' Bu Cuma Vizyona Giriyor! Peki Filmi İzlemeye Hazır Mıyız?
    HABERLER - Özel Dosyalar
    21 Aralık 2021 Salı
    Gelin, Matrix Resurrections öncesinde hem hafızamızı tazeleyelim hem de filmle ilgili teorilere göz atalım!
    Matrix Resurrections'tan Yeni Altyazılı Fragman!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    7 Aralık 2021 Salı
    Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta sinemalarda!
    29 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top