Hesabım
    Chris Buck
    Görev Yönetmen, Animatör, Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 24 Şubat 1958
    Yaş 63
    38
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Karlar Ülkesi 2
    Karlar Ülkesi 2
    23 Kasım 2019
    Karlar Ülkesi
    Karlar Ülkesi
    17 Ocak 2014
    Neşeli Dalgalar
    Neşeli Dalgalar
    3 Ağustos 2007
    Kahraman İnekler
    Kahraman İnekler
    8 Ekim 2004
    Tarzan
    Tarzan
    21 Ocak 2000
    Küçük Deniz Kızı
    Küçük Deniz Kızı
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Fox and the Hound
    The Fox and the Hound
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Karlar Ülkesi 2 Geliyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    13 Mart 2015 Cuma
    Karlar Ülkesi (Frozen) Filminden Yeni Teaser Poster
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    25 Temmuz 2013 Perşembe
    Disney'in yeni animasyon filminden teaser poster yayınlandı.
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top