Hesabım
    Lily Collins
    Görev Oyuncu , Yapımcı
    Gerçek adı:

    Lily Jane Collins

    Uyruk
    İngiliz ,
    Amerikalı
    Doğum tarihi 18 Mart 1989 (Surrey, İngiltere)
    Yaş
    35
    15
    yıllık kariyer
    32
    film ve dizi

    Biyografi

    Lily Jane Collins, 18 Mart 1989'da Guildford, Surrey, İngiltere'de, müzisyen Phil Collins ve ikinci eşi Jill Tavelman'ın kızı olarak doğdu. Ebeveynlerinin 1996'da boşanmasının ardından annesiyle Los Angeles'a taşındı. Collins, Harvard-Westlake Lisesi'nden mezun oldu ve Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde televizyon gazeteciliği alanında eğitim aldı. Collins, iki yaşında BBC sitcom'u "Growing Pains" ile oyunculuk kariyerine atılmıştı. Spor türündeki dram filmi "The Blind Side" (2009) adlı yapımda canlandırdığı Collins Tuohy karakteri ile çıkış yakaladı. Gerilim filmi "Priest" (2011), aksiyon filmi "Abduction" (2011) ve fantastik filmler "Mirror Mirror" (2012) ve "The Mortal Instruments: City of Bones" (2013) gibi yapımlar ile oyunculuk alanındaki tanınırlığı arttı. Özellikle "Mirror Mirror" filmindeki performansı  ile övgü aldı. 2016'da ...
    Devamını oku
    MaXXXine Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Emily in Paris
    Emily in Paris
    15 Ağustos 2024
    MaXXXine
    MaXXXine
    12 Temmuz 2024
    Düşeş
    Düşeş
    18 Mart 2022
    Mank
    Mank
    4 Aralık 2020
    Tolkien
    Tolkien
    5 Temmuz 2019
    Inheritance
    Inheritance
    Vizyon tarihi belirsiz
    Les Misérables
    Les Misérables
    10 Ekim 2019

    Fotoğraflar

    Haber

    "Emily in Paris" 4. Sezona İlk Bakış!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    7 Haziran 2024 Cuma
    Netflix "Emily in Paris" 3. Sezon Fragmanını Paylaştı!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Emily Cooper'ın Paris'teki yeni maceralarına hazır olun!
    30 Kasım 2022 Çarşamba
    "Emily in Paris"in Heyecanla Beklenen 3. Sezonundan İlk Görseller
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Emily Cooper'ın Yeni Maceralarına Hazır Olun!
    23 Eylül 2022 Cuma
    Yorumlar
    Back to Top