Hesabım
    Victor Rasuk
    Görev Oyuncu, İdari yapımcı
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 15 Şubat 1984
    Yaş 37
    17
    yıllık kariyer
    21
    film ve dizi

    Filmografi

    The Baker and The Beauty (2020)
    The Baker and The Beauty (2020)
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Mule
    The Mule
    11 Mart 2021
    Colony
    Colony
    7 Nisan 2020
    Karanlığın Elli Tonu
    Karanlığın Elli Tonu
    10 Şubat 2017
    Grinin Elli Tonu
    Grinin Elli Tonu
    13 Şubat 2015
    Godzilla 3D
    Godzilla 3D
    16 Mayıs 2014
    Stalker
    Stalker
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    69 Fotoğraf

    Haber

    Karanlığın Elli Tonu'ndan Altyazılı Özel Haber!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    9 Şubat 2017 Perşembe
    Grinin Elli Tonu'nun devam halkasının kadrosu, ikinci filmi anlatıyor.
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top