Hesabım
    Max von Sydow
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Carl Adolf Von Sydow

    Uyruk İsveçli
    Doğum tarihi 10 Nisan 1929
    Ölümü 8 Mart 2020 90 yaşında
    66
    yıllık kariyer
    51
    film ve dizi
    Kursk Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Kursk
    Kursk
    29 Mart 2019
    Star Wars: Güç Uyanıyor
    Star Wars: Güç Uyanıyor
    18 Aralık 2015
    Kurt Adam
    Kurt Adam
    19 Şubat 2010
    Robin Hood
    Robin Hood
    14 Mayıs 2010
    Zindan Adası
    Zindan Adası
    12 Mart 2010
    Solomon Kane
    Solomon Kane
    24 Eylül 2021
    The Tudors
    The Tudors
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    45 Fotoğraf

    Haber

    Game Of Thrones’ta Üç Gözlü Karga’yı Kim Canlandıracak?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    30 Mart 2016 Çarşamba
    Max von Sydow, Game of Thrones'un Yeni Sezon Kadrosunda!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    4 Ağustos 2015 Salı
    6. sezondan bir kadro haberi daha geldi...
    Yeni Yıldız Savaşları Serisinin Kadrosu Belli Oldu!
    HABERLER - Yapımdaki Filmler
    29 Nisan 2014 Salı
    Aylardır süren meraklı bekleyişin ardından yeni Yıldız Savaşları serisinde kimlerin rol alacağı nihayet kesinleşti!
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top