Hesabım
    Massimiliano Gallo
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    İtalyan
    Doğum tarihi 19 Haziran 1968
    Yaş
    56
    11
    yıllık kariyer
    22
    film ve dizi
    2021'in En İyi 20 Dram Filmi

    Filmografi

    È stata la mano di Dio
    È stata la mano di Dio
    15 Aralık 2021
    Pinokyo
    Pinokyo
    13 Kasım 2020
    Per Amor Vostro
    Per Amor Vostro
    30 Ekim 2022
    Şahane Misafir
    Şahane Misafir
    6 Nisan 2012
    Serseri Mayınlar
    Serseri Mayınlar
    26 Mart 2010

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Back to Top