Hesabım
    Toby Genkel
    Görev Yönetmen, Senarist, Ortak yönetmen Daha fazlası
    Uyruk Alman
    9
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi
    Çiykinley Dublajlı Fragman

    Filmografi

    The Amazing Maurice
    The Amazing Maurice
    20 Ocak 2023
    Ooops! Sevimli Tayfa
    Ooops! Sevimli Tayfa
    19 Ağustos 2022
    Çiykinley
    Çiykinley
    5 Ağustos 2022
    Yakari
    Yakari
    3 Haziran 2022
    Tabaluga
    Tabaluga
    1 Mart 2019
    Bak Şu Leyleğe
    Bak Şu Leyleğe
    20 Ekim 2017
    Kahraman Miçolar
    Kahraman Miçolar
    Vizyon tarihi belirsiz
    Vikingler Efsanesi Thor
    Vikingler Efsanesi Thor
    10 Ağustos 2012
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top