Hesabım
    Quincy Jones
    Görev Besteci, Oyuncu, Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Quincy Delight Jones, Jr. Jones

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 14 Mart 1933
    Yaş 89
    60
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi
    Quincy Orijinal Fragman

    Filmografi

    Roots (1977)
    Roots (1977)
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Color Purple
    The Color Purple
    20 Aralık 2023
    Quincy
    Quincy
    7 Nisan 2020
    Başkanların Hizmetkarı
    Başkanların Hizmetkarı
    30 Mayıs 2014
    Get Rich or Die Tryin’
    Get Rich or Die Tryin’
    Vizyon tarihi belirsiz
    Fantasia 2000
    Fantasia 2000
    20 Ekim 2000
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top