Hesabım
    Devrim Evin
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    Türk
    4
    film ve dizi

    Biyografi

    11 Aralık 1978 Adıyaman doğumlu Devrim Evin Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji bölümünde bir yıl okuduktan sonra Hacettepe  Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünden birincilikle mezun olmuştur. 2007 de Pontedera-İtalya’da fiziksel aksiyon ve vocal aksiyon eğitimi aldı dahası Devrim Evin 2008’de Holstebro-Danimarka’da fiziksel ve vokal aksiyon, Tadashi Suzuki Tekniği, Orixa Dansı ,tiyatro ve sokak gösterileri dramaturjisi ve montaj tekniği üzerine eğitim gördü. 2009 Eylül ayında başladığı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam eden Devrim Evin Eskişehir Şehir Tiyatroları'na, 2005'te ise Adana Devlet Tiyatrosu'na girdi. Çok sayıda  tiyatro oyununda yer alan Devrim Evin, Fetih 1453 filminde Fatih Sultan Mehmed karakteriyle karşımıza çıkmıştır.
    Yunus Emre Aşkın Sesi Fragman

    Filmografi

    Her Sevda Bir Veda
    Her Sevda Bir Veda
    Vizyon tarihi belirsiz
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    Vizyon tarihi belirsiz
    Fetih 1453
    Fetih 1453
    16 Şubat 2012

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    • Mehtap A.
      valla hiç diziye laf atmaya çalışmayın.gidin laf atacaksanız muhteşem yüzyıla atın;orda sltan süleymanın maşallahı var,haremden çıktığı yok adamın.ama fetih 1453'de herşey tam dozunda.hiçbirşey abartılmamış vede yok fatih sultan mehmet rolüne kenan imirzaloğlu gider,yok kıvanç tatlıtuğ gider gibi yorumlar hiçde etik değil.adam rolünü çok güzel oynamış.
    • NSLHN DLK
      Mahmut Bey,orası sinema olduğu için film bitince çıkar gidersin,hangi sinemada gördünüz filmin alkışlandığını?duygu yükselmesi meselesine gelince; biz 10 kişi gittik 6mızın gözleri dolu doluydu,bir çok sahnede duygulandık en çok da Ulubatlı Hasanın bayrağı diktiği sahnede,bir de FATİH SULTAN MEHMEDin kendi oğluna sarıldığı sahnede,şehitlerimizin can verdiği,lağamcılardan Mustafanın ve arkadaşlarının kendini feda ederek tüneli patlattığı sahnede de... Bence herkesin emeğine sağlık.Tarihte yazılanların hakkı verilmiş.Oyuncular gayet yetenekliydi,hepsi rolünün hakkını verdi.Fatihimizin filmin sonunda bir hristiyan çocuğu kucağına almasına gelince bunda büyütülecek,akıl karışıklığı yaratılacak bir durum yok.eğer biraz okuduysanız Fatih Sultan Mehmedin din ve vicdan özgürlüğüne önem verdiğini,onun bu tavrından etkilenip müslümanlığı şeçenler olduğunu da bilirsiniz...KİM NE DERSE DESİN FİLM HARİKAYDI ve EMİNİM O FİLMİ İZLEYEN HER MÜSLÜMAN ALLAHIN GÜCÜNÜ,DİNİMİZİN GÜZELLİĞİNİ,RABBİMİZE İNANARAK NELERİ BAŞARABİLECEĞİMİZİ, ve TÜRK OLMANIN NE KADAR GURUR VERİCİ OLDUĞUNU GÖĞSÜ KABARARAK HATIRLAMIŞTIR.
    • lara u.
      süper bir flim olmuş gerçektenn
    • Zeynep Eroğlu
      kesinlikle harika bir filim olmuş.bırakın yok burnu estetikmiş yok zina karmış ,laflarını ya .ortada tek bir gerçek var gerçek türk olan bu filimle gurur duyar filime 3. kez gittim hepisindede ilkkez izler gibi izledim.herkesin emeğine sağlık harikaydı.muhteşem yüz yılda sultanları haremden çıkmayan kişiler olarak tanıtıyor .bu filim gerçekte kimlerin ne yaptığını koydu ortaya
    • Deniz Adak Akyol
      bence çok güzel çekilmiş bi film.illa kötü bişiler yazmak için haksızlık etmeyin bu filme...milliyetçilik duygularını tavan yaptıran bi film...bu arada o surların altında binlerce şehit yatıyo ama konserler yapılıyo şu an orda...enteresan bişi bu da...
    • Tugce Aktaş
      mahmut kaplan : filmi ne şekilde izlediğini anlamadım bu kadar ön yargılı davranılmaz hiç bir şekilde emek var mı var yazdıklarına yorum yapıcak olursam mehter marsı calınmadı demıssın her halde o sırada fılme odaklanamadın hasan son anında bıle cabaladı neresı zinakardı bence senın bu yorumlarına kemıklerı sızlıcak ,babasından kalan tesbıhı kırmasında yenılgısıne kızmasıydı Allah'ı karıstırcak bır mevzu yok durumu carpıtmaya cok musaıtsın ama ızleyenler ne oldugunu cok ıyı bılıyor. sen yoldakı cocugu dılencı yada hırıstıyan dıye dokunmuyomusun ? babasının yaptıgını yapmadı cocuguna sarıldı hrıstıyan cocuk dıye sınıflandırıyosun ama kucucuk cocugun gunahı ne .?? tamam aksemseddın dememıs olabılır sen nerden bılıyosun pekı akseyhım olmadıgıını bu adamlar kafalarından yapmamıs bu fılmı senın gıbı 3/4 kısı laf yapsın dıyede degıl bılgılerıını kendıne sakla hepsını gectım sen bır kere sınema ızlıyorsun sınemaya ılk kez mı gıttın hangı sınemada alkıslandıgını gordun orası tıyatro degıl sınema sadece yorum yapılır ! sımdı bana sorarsanız eger fılmde hersey tam yerınde anlatılmıs orda mucadele ne kadar ıyı yınede ne kadar musluman oldugu anlatılmıs he eger sen bu kadar on yargılıysan ben senın turklugunden suphe ederım !!!!!
    • Sevim Toprak
      bu filme yorum yok ayrıca yukarideki resimde biraz değişik çıkmış ama normalde çok yakışıklı herkesin emeğine sağlık
    • Mahmut Kaplan
      Filme dün gittim ve izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim filmde kesinlikle müslüman türk ruhu yoktu. 2de bir kilise müzikleri çalındı ve bir defa bile mehter marşı dahi çalınmadı. Peygamberimizin hadiste övdüğü "ne güzel asker" lerden biri olan ulubatlı Hasan zinakar ın biri çıktı(şimdi kemiklerinin sızladığından eminim). Mehmet, ilk günlerde çok kayıp verdiğinde babasından kalan tesbihi parçaladı ayakları altında ezdi, yani Allah'a isyan etti. Akşemseddin hocaya gelirsek ona da akşeyhim diye seslendi mehmet.Akşeyh, hiçbiryerde böyle bir kullanım yok kesinlikle(nereden çıktıysa bu da).filmde çocuğunu bir defa bile kucağına almayan mehmet, sonda hristiyan çocuğu kucakladı havaya kaldırdı,sarıldı. Bu film belli kamuflajların arkasında dinlerarası diyaloğun doğruluğunu(!) insanlara aktarmak için yapılmış. ve sinemadada hiçkimse bu filmi alkışlamadı bir defa bile duygu yüklemesi yaşamadı.
    • Engin Candan
      Ne o burun,birde estetiklimiydi !
    • yesil kara
      dilerim gerçekten fetih dönemini anlatmıştır.Muhteşem yüzyıl gibi çarpıtılmaz.Ayrıca fatihi canlandıran oyuncuyu yakıştıramadım estetikli bir burun fatih sultan mehmed in burnu kemerliydi,aslımda bu role kenan imirzali çok yakışırdı..
    Back to Top