Hesabım
    Debra Hill
    Görev Yapımcı, Senarist, Orijinal karakterleri yaratan Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 10 Kasım 1950
    Ölümü 7 Mart 2005 54 yaşında
    29
    yıllık kariyer
    22
    film ve dizi

    Filmografi

    Halloween Ends
    Halloween Ends
    14 Ekim 2022
    Cadılar Bayramı
    Cadılar Bayramı
    26 Ekim 2018
    Halloween
    Halloween
    19 Ekim 2007
    Dünya Ticaret Merkezi
    Dünya Ticaret Merkezi
    29 Eylül 2006
    Sis
    Sis
    20 Ocak 2006
    Korku Bayramı 2
    Korku Bayramı 2
    25 Ekim 2002
    Halloween: 20 Yıl Sonra
    Halloween: 20 Yıl Sonra
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top