Hesabım
    Gary Rydstrom
    Görev Ses tasarımcısı, Ses montajcısı, Sound mix Daha fazlası
    Uyruk Undefined
    26
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Casuslar Köprüsü
    Casuslar Köprüsü
    27 Kasım 2015
    Tuhaf Bir Sihir
    Tuhaf Bir Sihir
    2 Ekim 2015
    Cesur
    Cesur
    7 Eylül 2012
    Lincoln
    Lincoln
    8 Şubat 2013
    Oyunbozan Ralph
    Oyunbozan Ralph
    15 Şubat 2013
    Savaş Atı
    Savaş Atı
    3 Şubat 2012
    Kayıp Balık Nemo 3D
    Kayıp Balık Nemo 3D
    23 Ocak 2004
    Azınlık Raporu
    Azınlık Raporu
    27 Eylül 2002
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    25 Fotoğraf

    Haber

    Lucasfilm'den Yeni Animasyon: Strange Magic!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    12 Kasım 2014 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top