Hesabım
    Taron Egerton
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Taron David Egerton

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 10 Kasım 1989
    Yaş 32
    8
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Şarkını Söyle 2
    Şarkını Söyle 2
    21 Ocak 2022
    Rocketman
    Rocketman
    14 Haziran 2019
    Düzenbazlar Kulübü
    Düzenbazlar Kulübü
    6 Eylül 2019
    Robin Hood
    Robin Hood
    11 Ocak 2019
    Watership Down
    Watership Down
    17 Mart 2021
    Kingsman: Altın Çember
    Kingsman: Altın Çember
    22 Eylül 2017
    Kartal Eddie
    Kartal Eddie
    1 Nisan 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    102 Fotoğraf

    Haber

    Taron Egerton ve Paul Walter Hauser, Apple İçin Bir Arada!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    26 Ocak 2021 Salı
    Chris Evans, ‘Little Shop Of Horrors’un Yeniden Çevriminde Rol Alabilir
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    24 Şubat 2020 Pazartesi
    Evans, Steve Martin'in canlandırdığı diş hekimi Orin Scrivello rolünü oynayacak.
    Scarlett Johansson ve Taron Egerton, "Little Shop of Horrors"da Rol Alabilir!
    HABERLER - Sanatçılar
    30 Ocak 2020 Perşembe
    Korku-komedi türündeki Little Shop of Horrors başrolleri Johansson ve Egerton olabilir.
    16 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top