Hesabım
    Stephen Lang
    Görev Oyuncu, İdari yapımcı, Yönetici ortak yapımcı
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 11 Temmuz 1952
    Yaş 69
    35
    yıllık kariyer
    47
    film ve dizi

    Filmografi

    Avatar 5
    Avatar 5
    22 Aralık 2028
    Avatar 4
    Avatar 4
    18 Aralık 2026
    Avatar 3
    Avatar 3
    20 Aralık 2024
    Avatar 2
    Avatar 2
    16 Aralık 2022
    Nefesini Tut 2
    Nefesini Tut 2
    1 Ekim 2021
    The Seventh Day
    The Seventh Day
    24 Eylül 2021
    Rogue Warfare: Death Of A Nation
    Rogue Warfare: Death Of A Nation
    Vizyon tarihi belirsiz
    VFW
    VFW
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Sanatçının film ve dizilerinden videolar

    In The Blood (Orijinal Fragman) 1:32

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 13:27
    447 gösterim

    Fotoğraflar

    101 Fotoğraf

    Haber

    Gerilim Filmi "Nefesini Tut 2"den Yeni Fragman
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    5 Ağustos 2021 Perşembe
    Korku Filmi "Nefesini Tut 2"den Fragman!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    1 Temmuz 2021 Perşembe
    Devam filminden ilk fragman yayında!
    Stephen Lang, "Avatar" Devam Filmleriyle İlgili Konuştu
    HABERLER - Sanatçılar
    23 Aralık 2019 Pazartesi
    Stephen Lang'den Avatar serisiyle ilgili açıklama geldi.
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top