Hesabım
    Yahya Abdul-Mateen II
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 15 Temmuz 1986
    Yaş 35
    5
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Furiosa
    Furiosa
    24 Mayıs 2024
    Ambulance
    Ambulance
    18 Şubat 2022
    Matrix Resurrections
    Matrix Resurrections
    22 Aralık 2021
    Şeker Adam'ın Laneti
    Şeker Adam'ın Laneti
    27 Ağustos 2021
    All Day And A Night
    All Day And A Night
    1 Mayıs 2020
    Biz
    Biz
    22 Mart 2019
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    24 Fotoğraf

    Haber

    Jake Gyllenhaal ve Yahya Abdul-Mateen II, Aksiyon Filmi ‘Ambulance’ta!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    26 Ağustos 2021 Perşembe
    Yahya Abdul-Mateen II, "Aquaman 2" Hazırlıklarının Başladığını Bildirdi!
    HABERLER - Sanatçılar
    17 Haziran 2021 Perşembe
    Aquaman 2 çekimleri başlıyor!
    Yahya Abdul-Matteen II ve Dwayne Johnson Aynı Filmde Buluşuyor!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    5 Haziran 2021 Cumartesi
    Başarılı ikili, aksiyon filmi için bir araya geliyor.
    20 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top