Hesabım
    Hugh Grant
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Hugh John Mungo Grant

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 9 Eylül 1960 (Hammersmith, Londra, Birleşik Krallık)
    Yaş 61
    34
    yıllık kariyer
    30
    film ve dizi

    Filmografi

    Dungeons & Dragons
    Dungeons & Dragons
    3 Mart 2023
    Untitled Guy Ritchie Film
    Untitled Guy Ritchie Film
    Vizyon tarihi belirsiz
    2020 Bit Artık
    2020 Bit Artık
    27 Aralık 2020
    The Gentlemen
    The Gentlemen
    15 Şubat 2020
    The Undoing
    The Undoing
    Vizyon tarihi belirsiz
    A Very English Scandal
    A Very English Scandal
    Vizyon tarihi belirsiz
    Ayı Paddington 2
    Ayı Paddington 2
    24 Kasım 2017
    Florence
    Florence
    23 Aralık 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 4:34
    89 gösterim

    Fotoğraflar

    166 Fotoğraf

    Haber

    Hugh Grant ve Sophia Lillis, "Dungeons & Dragons" Kadrosunda!
    HABERLER - Sanatçılar
    3 Mart 2021 Çarşamba
    Guy Ritchie'nin Türkiye'de Geçen Filmi İçin Hugh Grant ile Görüşme Yapılıyor
    HABERLER - Sanatçılar
    25 Ocak 2021 Pazartesi
    Five Eyes filminin oyuncu kadrosu genişliyor.
    Black Mirror Yapımcılarından Yılbaşı Özel Komedisi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    7 Aralık 2020 Pazartesi
    Death to 2020 adlı kurmaca belgeselde yıldızlar geçidi var..
    22 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top