Hesabım
    Walter Hamada
    Görev İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı, Senarist Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı

    Filmografi

    The Batman
    The Batman
    4 Mart 2022
    Wonder Woman 1984
    Wonder Woman 1984
    Vizyon tarihi belirsiz
    Yırtıcı Kuşlar
    Yırtıcı Kuşlar
    8 Şubat 2020
    Joker
    Joker
    4 Ekim 2019
    Lanetli Gözyaşları
    Lanetli Gözyaşları
    19 Nisan 2019
    Aquaman
    Aquaman
    28 Aralık 2018
    Dehşetin Yüzü
    Dehşetin Yüzü
    21 Eylül 2018
    Tüm filmografisi

    Haber

    Ray Fisher, Walter Hamada'yı Yalancılıkla Suçladı!
    HABERLER - Sanatçılar
    31 Aralık 2020 Perşembe
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top