Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson
    Görev Oyuncu , Müzisyen , Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Aaron Perry Taylor-Johnson

    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 13 Haziran 1990 (Buckinghamshire, Güney Doğu İngiltere)
    Yaş
    33
    21
    yıllık kariyer
    40
    film ve dizi
    Interview 1 - English

    Filmografi

    Avcı Kraven
    Avcı Kraven
    30 Ağustos 2024
    Dublör
    Dublör
    26 Nisan 2024
    Nosferatu
    Nosferatu
    3 Ocak 2025
    Suikast Treni
    Suikast Treni
    5 Ağustos 2022
    Rothko
    Rothko
    25 Ekim 2024
    Tenet
    Tenet
    26 Ağustos 2020
    Outlaw King
    Outlaw King
    24 Ekim 2022
    A Million Little Pieces
    A Million Little Pieces
    Vizyon tarihi belirsiz

    Röportajlar

    Interview 1 - English 5:39
    553 gösterim
    Interview 1 - English 5:11
    199 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Ryan Gosling Başrollü "The Fall Guy"dan Yeni Fragman
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    12 Şubat 2024 Pazartesi
    Lily-Rose Depp & Bill Skarsgard Başrollü "Nosferatu"nun Vizyon Tarihi Belli Oldu
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Robert Eggers imzalı "Nosferatu" uyarlaması için vizyon tarihi belirlendi.
    29 Kasım 2023 Çarşamba
    Ryan Gosling'li Aksiyon Filmi "The Fall Guy"dan İlk Fragman!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    David Leitch'in yönettiği filmde Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson gibi isimler rol alıyor.
    3 Kasım 2023 Cuma
    Yorumlar
    Back to Top