Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Midori Francis
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 16 Nisan 1994
    Yaş 27

    Filmografi

    Bize Çıkan Yollar
    Bize Çıkan Yollar
    11 Kasım 2020
    Uslu Çocuklar
    Uslu Çocuklar
    6 Eylül 2019
    Ocean's 8
    Ocean's 8
    15 Haziran 2018
    Gotham (2014)
    Gotham (2014)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Paterno
    Paterno
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    10 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top