Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Peter Morgan
    facebookTweet
    Görev Senarist, İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Peter Julian Robin Morgan

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 10 Nisan 1963
    Yaş 58
    14
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    The Crown
    The Crown
    7 Nisan 2020
    Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody
    2 Kasım 2018
    Keskin Nişancı
    Keskin Nişancı
    20 Şubat 2015
    Zafere Hücum
    Zafere Hücum
    20 Eylül 2013
    360
    360
    17 Ağustos 2012
    Kimlik Hırsızı
    Kimlik Hırsızı
    10 Mayıs 2013
    Köstebek
    Köstebek
    10 Şubat 2012
    Tüm filmografisi

    Haber

    The Crown'un Yeni Prens Charles'ı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    20 Ekim 2020 Salı
    "The Crown"un Dördüncü Sezonundan Fragman
    HABERLER - TV Kanalları
    13 Ekim 2020 Salı
    Bol ödüllü dizinin yeni sezonundan fragman yayında!
    The Crown'un Dördüncü Sezonundan İlk Görseller
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    29 Eylül 2020 Salı
    Netflix, ödüllü drama dizisinden yeni görseller yayınladı!
    8 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top