Hesabım
    Murat Sağlam
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 29 Ekim 2004 (Kırşehir)
    Yaş 17
    14
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Biyografi

    Murat Sağlam 29 Ekim 2004 yılında Kırşehir’de doğdu. Lise eğitimini Londra Alleyn's School'da tamamlayan Sağlam, "7. Koğuştaki Mucize", "Recep İvedik 6", "Çınar Ağacı", "Düğün Dernek:2 Sünnet", "G.O.R.A", "Pek Yakında" gibi yapımlarda rol aldı.

    Filmografi

    7. Koğuştaki Mucize
    7. Koğuştaki Mucize
    11 Ekim 2019
    Recep İvedik 6
    Recep İvedik 6
    9 Kasım 2019
    Recep İvedik 5
    Recep İvedik 5
    16 Şubat 2017
    Kış Uykusu
    Kış Uykusu
    13 Haziran 2014
    Pek Yakında
    Pek Yakında
    2 Ekim 2014
    Recep İvedik 4
    Recep İvedik 4
    21 Şubat 2014
    Çınar Ağacı
    Çınar Ağacı
    18 Mart 2011
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top