Hesabım
    Netflix
    Netflix
    şirket Amerikalı
    Uluslararası Dağıtım/Satış - Yapım - Dağıtım - Ortak Yapım
    Maymun Adam

    Maymun Adam

    5 Nisan 2024 | Aksiyon, Gerilim
    Orijinal adı Monkey Man
    Maymun Adam, annesinin ölümüne neden olan ve yolsuzları ve güçsüzleri mağdur etmeye devam eden yozlaşmış liderlere karşı intikam arayışında olan bir adamın hikayesini konu ediyor.
    İyilik Kazansın

    İyilik Kazansın

    Vizyon tarihi belirsiz | Dram
    Orijinal adı The Beautiful Game
    İyilik Kazansın, Evsizler Dünya Kupası yarışmasına katılmak için Londra'dan Roma'ya giden bir İngiliz futbol takımının hikayesini konu ediyor. Bir grup evsiz İngiliz futbolcu, Roma'daki Evsizler Dünya Kupası’na katılmaya karar verir. Teknik direktör son anda yetenekli forvet Vinny'yi takıma dahil eder. Ancak gelecek vaat eden ...
    Kül

    Kül

    9 Şubat 2024 | Dram, Romantik
    Kül, gizemli bir marangoza aşık olmasıyla kendisini türlü çatışmaların içinde bulan zengin ve evli bir kadının hayatına odaklanıyor. Evli varlıklı bir kadının hayatı, basılmamış bir romanı okumaya başlamasıyla bambaşka bir hal alır. Romanın sahibinin peşine düşen kadın, kendisini tehlikeli bir yasak aşkın içerisinde bulur.
    Rebel Moon - Part 2: The Scargiver

    Rebel Moon - Part 2: The Scargiver

    19 Nisan 2024 | Aksiyon, Macera, Fantastik
    Galaksinin kıyısındaki barışçıl bir koloni, Balisarius adlı zalim bir naipin orduları tarafından tehdit edilir. Çaresiz insanlar, gizemli bir geçmişe sahip genç bir kadını, kendilerine yardımcı olacak komşu gezegenlerden savaşçılar aramaya gönderir.
    Hypnotic: Zihin Avı

    Hypnotic: Zihin Avı

    2 Haziran 2023 | Aksiyon, Gerilim
    Orijinal adı Hypnotic
    Dedektif Danny Rourke’un hayatı, küçük kızı Minnie’nin kaybolmasıyal alt üst olur. Eşinden ayrılan Danny, kızını bulma umudunu asla yitirmez. Bir gün görevi başkındayken, bir banka soygunu haberini alan Danny, hızlıca olay yerine gider.
    Damsel

    Damsel

    8 Mart 2024 | Aksiyon, Macera, Fantastik
    Bir prensle evli olduğunu sanan genç bir kadın, bir çukura atılır ve kısa bir süre sonra prenses olmayacağını, kana susamış bir ejderhaya kurban edileceğini anlar. Biri onu kurtarana kadar yeterince uzun süre hayatta kalmaya çalışırken, çok geçmeden kimsenin gelmediğini ve kurtuluşunu sadece kendisinin sağlayabilceğini fark eder.
    The Ritual

    The Ritual

    23 Temmuz 2021 | Korku
    Yakın arkadaşlarının üzücü ölümünün ardından bir araya gelen üniversiteden dört eski arkadaş, İskandinavya’nın el değmemiş doğasında yürüyüşe çıkarlar. Fakat yanlış bir dönüş, onları İskandinav efsanelerindeki karanlık ve gizemli ormanlara yönlendirir. Ormanda var olan kadim bir bela dört arkadaşın her hareketini takip ediyordur.
    Yok Oluş

    Yok Oluş

    12 Mart 2018 | Bilim Kurgu, Gerilim
    Orijinal adı Annihilation
    Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş durumdadır. İlk keşif gezisi, bozulmamış, cennet gibi bir doğanın süregeldiğini rapor etmektedir. ...
    Roma

    Roma

    14 Aralık 2018 | Dram
    Roma, Meksiko’nun orta sınıf ailelerinin yaşadığı bir Roma mahallesinde bulunan bir evde, hizmetçi olarak çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

    Ortak Yapım

    Klaus

    Klaus

    24 Ekim 2022 | Animasyon
    Klaus, genç bir postacının yaşamına odaklanıyor. Smeerensburg'un yeni postacısı olan Jesper, oyuncaklarla dolu bir yerde tek başına yaşayan oyuncakçı Klaus ile tanışır. Oyuncak imalatçısı olan Klaus ile anlaşma yapmak isteyen Jesper, Klaus'tan eski oyuncaklarını bedava dağıtılmak üzere bağışlamasını ister. Teklifi ...
    Back to Top