Hesabım
    Netflix Türkiye
    Netflix Türkiye
    şirket Türk
    Dağıtım - Uluslararası Dağıtım/Satış - Yapım
    365 Gün

    365 Gün

    7 Haziran 2020 | Dram, Erotik, Romantik
    Orijinal adı 365 Dni
    Sicilya Mafya ailesinin bir üyesi olan genç ve yakışıklı Massimo Torricelli, babasının öldürülmesinin üzerine onun yerine geçer. Genç bir kadın olan Laura ise, Verşova’da lüks bir otelde satış direktörü olarak çalışır. Kariyer hayatında oldukça başarılı olan Laura’nın özel hayatında işler pek de yolunda gitmez.
    Kuru Otlar Üstüne

    Kuru Otlar Üstüne

    29 Eylül 2023 | Dram
    Kuru Otlar Üstüne, ücra bir kasabada yaptığı zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekleyen bir öğretmenin hikayesini konu ediyor.
    Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

    Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

    22 Aralık 2023 | Aksiyon, Macera, Fantastik
    Bir galaksinin insanları, barışçıl kolonilerini terörize eden zalim ordulara karşı onlara yardım etmesi için diğer gezegenlerden savaşçılar aramak için genç bir kadın görevlendirir.

    Uluslararası Dağıtım/Satış

    Kin

    Kin

    8 Ekim 2021 | Dedektif, Dram, Gerilim
    Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Güney Kore adaptasyonu KİN, bir polisiye gerilim. Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra, ekip arkadaşlarıyla bir kutlamaya gider. Ödülün ardından terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bindiği taksideki şoförün saldırısı sonucu bir nefs-i ...
    Özel Ders

    Özel Ders

    16 Aralık 2022 | Komedi, Romantik
    Genç bir kadın olan Azra, özel ders adı ile gençlere yaşam ve ilişki koçluğu yapar. Ancak onun hayatı, apartmanlarına yeni gelen komşusu sayesinde bambaşka bir hal alır. Yeni yakışıklı komşusu, Azra'ya bildiği doğruları unutturur. Ne de olsa terzi kendi söküğünü dikemez.

    Yapım

    Aşk Taktikleri 2

    Aşk Taktikleri 2

    14 Temmuz 2023 | Komedi, Romantik
    İddia ile başlayan ilişkilerini birbirlerine karşı hissettikleriyle gerçeğe dönüştüren Aslı ile Kerem, evliliğe inanmamaları konusunda hemfikir olduklarını fark ettiklerinde iş inada biner. Aslı, Kerem’i evlilik konusunda ikna etmeye çalışırken, Kerem de onu bu fikirden uzaklaştırmak için harekete geçer.
    Back to Top