Hesabım
    Outlander
    Üye Eleştirileri
    Basın Eleştirileri
    Ortalama puan
    3,3
    12 Puanlama
    Outlander hakkında görüşlerin ?

    3 Kullanıcı yorumları

    5
    1 Eleştiri
    4
    0 Eleştiri
    3
    1 Eleştiri
    2
    0 Eleştiri
    1
    0 Eleştiri
    0
    1 Eleştiri
    Sırala
    En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
    GafAli Si
    GafAli Si

    1 değerlendirme Takip Et!

    3,5
    26 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Tarihi kostumlerin icinde cevrilen filmler benim oldum olasi favorilerimdir, buda onlardan biri ama ama su ipnelige ozendirme olmasa su netfilix dizilerinde daha cok hosuma gidecek.
    Aybike A.
    Aybike A.

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    15 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    muhteşem bir dönem dizisi,bu listedeki sıralamayı kesinlikle haketmiyor çok daha yukarılarda olmalı.aşk,romantizm,savaş ne ararsanız var.herşeyden önce kurgusu muthiş izerken sürekli merak uyandıran sizi ekrana kilitleyen bir yapsı var.bir sıralama yapacak olursak Game of thones,wikings ve outlander derim.
    Belle Beast
    Belle Beast

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    6 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    Çok güzel kurgulanabilecekken sıradanlaştırılan bir dizi.

    spoiler:
    "esas kız çok güzeldir sonra yakışıklı kaslı genç ve ne tesadüftür ki bekar esas oğlanla karşılaşır. sonra tahmin edin ne olur Aa aa aşık oluverirler" klişesinde çıkamamış bir dizi nesini bu kadar beğendiniz anlamadım. Hayır konu güzel aslında, bilim kurgu var işin içinde ama hiç etmişler. Güçlü bir kadın karakter görmek isterken Claire'in fantezilerine şahitlik ediyorsunuz. Ben de merakla devam ettim bir kaç bölüm daha ki: kocasının yanına gidip her şeyi anlatacak tarihi değiştirebilecek bir rol üstelenecek falan diye. Çok şey beklemişim kadın unuttu kocayı falan sürekli yenisiyle işi pişiriyor.
    yani ne güzel bir konu var elinde bunu çok güzel kullanıp kurgu anlamında daha iyi bir iş görebilirdik ama bu bildiğin aşk şehvet cinsellik ötesine geçememiş. Jamie karakteri de Claire karakteri de çok sıradan çok bilindik. esas kız esas oğlan bazındaki dizilerden öteye geçememiş bir dizi. Hani claire güzel kadın evet ama sanarsın 200 yıl önce hiç kadın yokmuş da herkes bu kadını arzuluyor falan. Jaimede de aynı şeyi görüyoruz, peşinde ona aşık başka biri var. bulunmaz hint kumaşı olan bir çiftimiz anlayacağınız. Bıkkınlık geldi böyle karakterlerden. Zaten ortada karakter de yok ki frank ve jack randall karakterini canlandıran tobias iyi işi çıkartmış gerçekten onu ayrı tutuyorum,Claire ve Jamie karakterinin ne özellikleri var allah aşkına güzel ve yakışıklı olmaları dışında. BOŞ spoiler:
    Back to Top