Candy

11%
3 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
Ogulcan B.
2 takipçi |
Onun 75 yorumunu gör
3.5 - İyi
Requiem for a Dream gibi bir filmle karşılaştırılmaması gereken bir yapım zaten filmi izlemeden önce Requiem for a Dream gibi bir film beklemeyin evet ikiside uyuşturucu ile ilgili olmasına rağmen bu filmde Requiem for a Dream filmine göre daha sade,mesaj daha sade bir şekilde verilmiş.Romantizmin çok fazla abartılmamış olması ve dramatik sahnelerin oyunculuk performanslarıyla da etkileyici olduğu başarılı bir yapım.Oyunculuklar iyi ama özellikle Heath Ledger çok iyi bir performans sergilemiş özellikle bebeğin öldüğü sahnedeki ağlaması gerçekten etkileyiciydi.Film üç bölüme ayrılmış ilk bölüm "Cennet" ama filmin giriş sahnesinde karakterlerin çaresizlikleri görülüyor yani olay örgüsü film tam oturmuş değil olay örgüsü daha iyi olmalıydı başlarda karakterlerin iyi hali gözükmeli ve filmin bölümlerine göre karakterler çöküşe geçmeliydi diye düşünüyorum.Film sade olmuş ama yinede bu sadeliğine rağmen oyunculuklarında katkısıyla etkileyici bir film olmayı başarmış diyebilirim ama daha dramatik ve sinir bozucu sahneler olsaymış keşke.Filmin daha etkileyici müziklere ihtiyacı var çünkü bu tür dramatik filmlerde bence çok etkileyici müzikler olmalı ki filmi bitirdikten sonra siz filmden etkilenmiş bir şekilde kalasınız ama filmde çok etkileyici müzik yoktu.Film bu haliyle de gayet başarılı bir film ama daha sağlam bir olay örgüsü ve daha dramatik sahneleriyle belki daha etkileyici ve akıllara kazınan bir film olma ihtimali olabilirdi.Son olarak ben filmi beğendim ama filmin içerdiği konu itibariyle daha iyi filmler izlediğim için filmin puanını çok fazla veremedim.
7/10
Eklenme Tarihi 02 Şub 2012, saat 22.23
Eski Üye
3 - Fena değil
Hikaye bana inandırıcı gelmedi..Filmin ilk yarısı olay hikayesiyken, ikinci yarı requiem for a dream*e dönüverdi.
Birkaç etkileyici sahne var evt, ama bu filmi iyi yapmıyor..6/10
Ece Soysal
8 takipçi |
Onun 17 yorumunu gör
5 - Başyapıt
En az kitabi kadar etkileyici olan bir film. Heath Ledger ve Abbie Cornish'in performanslari harika. Onlarin yerine bu filmde baska oyuncu düsünemedim. Kesinlike izlenmesi gereken ibretlik bir film. Izlerken gözyaslariniza hakim olamamaniz mümkün :)
Eklenme Tarihi 06 Tem 2011, saat 17.03
tolqacem
Onun 1 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Uzun zaman sonra izlediğim en etkileyici filmlerden bir tanesi. Konusu ve anlatılış biçimi olarak çok başarılı buldum ben.
Eklenme Tarihi 07 Şub 2010, saat 20.10
beck31
9 takipçi |
Onun 1385 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Sade bir şekilde anlatılmış içeriğiyle etkileyici bulduğum bir film oldu.Heath Ledger ve Abbie Cornish performanslarıda kendini izleten cinsten.Aşırı bir ilgiye ihtiyacının olmadığını düşünsemde başarılı bir film olmuş.8/10
Eklenme Tarihi 20 Ağu 2009, saat 13.42
nskmourinho
3 takipçi |
Onun 1003 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
fena film degil ileriki yıllara kendini tasıyamayacak ama oyunculuklara bayıldım 6/10 heath kralsın
Eklenme Tarihi 04 Tem 2009, saat 16.12
happyface
Onun 196 yorumunu gör
4 - Çok iyi
abbie cornishin performansı gerçekten muhteşem. eğer kendini gösterebilecek fırsatlar yakalarsa da çok güzel işler yapacağım kesin. bence oscara bile gider :) kendisini ilk defa izledim bu filmde ve gerçekten inanılmaz başarılı buldum. heath ledger ile birlikte uyumlu bir çift olmuşlar.film de bence etkileyici bir filmdi, yine kendimi tutamayıp birazcık gözyaşı döktüm =) gelgelelim bence requiem for a dreamle bu kadar benzeşmemeliydi. çünkü bu sefer insanlar iki filmi kıyaslamaya kalkıyor... başarılı, izleyin. 8/10
Eklenme Tarihi 05 Haz 2009, saat 01.23
byumut
Onun 4 yorumunu gör
1 - Çok kötü
bence çok berbattı izlenmeye değmeyen sadece 2 keşin yaşadıklarını anlatan saçma sapan mesajsız boş bir film .
Eklenme Tarihi 15 Şub 2009, saat 17.42
uhrmacher
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Güzel bir film gerçekten. Fakat çok fazla requem for a dreame benziyor. Yinede izlenmesi gereken filmlerden..
Eklenme Tarihi 04 Eki 2008, saat 20.13
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?