Mustafa
    Mustafa hakkında görüşlerin ?

the-westfalenn
    the-westfalenn

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bence gayet güsel bi belgesel olmuss fazla abartıya kacıldığını düsünmüyorum da...elestiren arkadaslarında elestirilerini de yersiz buluorum atatürk ü kötüleyen bişe yok ki ortada...hem madem bu kadar eleştiri aldı bu film nie bugüne kadar daha iisini yapamadılar? bence cok iidiii izlerken tüylerim diken diken oldu her türk insanına tavsiye ederim izlemesini...10/8
    eryomanthos
    eryomanthos

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    TEBrikler....çok başarılı bir çalışma ulu önderimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu ve onunda hepimiz gibi iyi veya kötü duyguları olabileceğini daha iyi kavrayabildik
    hknkrtl
    hknkrtl

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Film hakkındaki eleştirileri kesinlikle yersiz buluyorum.Can Dündar Atatürkü kitaplarda anlatılandan farklı bir şekilde anlatmış.Hayatına farklı bir pencereden bakmamızı sağlamıştır.Büyük emek verilerek oluşturulmuş bir belgeseldir.Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.
    ayasta
    ayasta

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Valla filmde uyudum :)
    Sıktı beni ne diim
    esat-38
    esat-38

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filmi pek beğenmedim.çok abartılı bir şekilde eleştirilmiş. doğrusu bu film uğur dündara pek yakışmamış
    kutu8685
    kutu8685

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Gerçek,insan olan Atatürkü görebileceğimiz bir film.Can Dündar bu film için yıllarını vermiştir.Herkese tavsiye ederim.
    misssmile
    misssmile

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bence çok güzeldi..izleyince atatürk*ü daha çok sevdimkötü birşey anlatılmıyor bence..oda insan sonuçta içki içemezmi sigara içemezmi..kolaysa siz yoktan bir ülke kurunda sigara içmeyin.can dündar ı tebrik ediyorum süper iş çıkarmış
    nskmourinho
    nskmourinho

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filmde o kadar cok bilgi dogrulupu tartısıldı ki sinemasal olarak kötü bir belgeselin ortaya cıktıgını söylemek unutuldu
    niluferdogan06
    niluferdogan06

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    filmi beğenmedim çünkü her fırsatta Atamız kötü bi şekilde yansıtılmaya çalışılmış.sinsice aralara fitne yerleştirilmiş.ama Atam öyle güzel işler yapmış ki, tarihe adını öyle güzel kazımış ki bunu çok isteselerde gölgeleyememişler.can dündar ve ekibi emellerine ulaşamamışlar.bizler akıl sahibi, gözünü çıkarlar ve para bürümemiş, kimsenin karşısında eğilmeyen, damarlarında asil kan taşıyan, vatanını çok ama çok seven, Atasının ilkelerine bağlı Türk Genciyiz.yemeyiz bunları yemeyizzzz...
    durangonan
    durangonan

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmin adı Atatürk değil Mustafa bence bunda bile bir mesaj var, Çünkü Atatürk denilince herkesin lideri, otoriter doğruluk gibi bir durumla karşlaşılırken Mustafa ismi herkesin içinden Ahmet, Mehmet gibi biri denilmek istenmiş. Bana kalırsa değişik görüşlere saygı duymak lazım, bana kalırsa kendi beynimizdeki fikirleri yansıtmadığı için amansız eleştirmek, kendi fikrini dikta etmek olur ki, bu zamanla insandaki gelişimi kapatır. Bir olaya bir kaç yönden bakmak hem hoşgörüyü hem toplumsal barışı getirecektir. Tebrikler ederim..
    akin-kawlak
    akin-kawlak

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Can Dündar filmi vizyona sokmadan önce yaptığ ıyorumda "herkesin Mustafasi başka"demişti.tamamen kendi gördüğü,kendi bildiği,mustafa yı çekmiş.Yapılan iş kişisel olduğu için beğenilmesi de o kadar zor oluyor.
    barkn252
    barkn252

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    yaa arkdşlar size inanamıorum, artık şu at gözlüklerinizi hakikaten atın! bu film hakkında kimse kötü birşey diemez çok objektif tarafsız bi filmdi. neden hep atatürkü bi ilah olarak görüorz. oda bi insan neden bazı şeylere inanmak istemiosunz o yanlış birşey yapamaz mı onunda bazı alışkanlıkları olamaz mı? alkol bölümünü çok abarttlar diolar; o bu ülkenin dertlerini çözmek için elinden geleni yaptı bırakında alkol alsın biraz yaaa! :)
    fkostu
    fkostu

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bence harika bir filmdi Atatürkün yanlız kaldığını veya karanlıkta uyuyamadığını sol gözünün görmediğini hangimiz biliyorduk evet bu filmin eksikleri olabilir ama onun da en farklı yönlerinin anlatıldığı bir filmdi ayrıca onun da(Atatürk) insan olduğunu onun da yanlışlar yapabileceğini hepimizin bilmesi gerekir bu filmi eleştirenleri kınıyorum çünkü bir filmle Mustafa Kemal Atatürkün kalbimizdeki aklımızdaki ve ülkemizin üzerindeki sevgisini ve etkisini hiçbirşey bitiremez bu filmmi seyredenlerin eğer Atatürk sevgilerin de ve saygıların da bir eksilme olduysa kendilerinden şüphe etsinler
    000alper
    000alper

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Film baştan sona hatalarla dolu.O kadar art niyetli ve kötü bir film ki 'Keşke izlemeseydim' dedirtti.İzlediğim en kötü filmler sıralamasında kesinlikle ilk sıralarda yer alır.Önemli bir insan , tarihi bir kişilik , sıradan bir insan anlatılır gibi anlatılmaz.'Ben Onun insani yönünü anlatıyorum.' denildikten sonra siyasi meselelere girilip , Vahdettin sanki onu vatanı kurtarmaya gönderiyormuş gibi gösterilmez.Atatürkü karalayan , zedeleyen , küçük düşüren bir film yapalım denilse sanırım bundan daha başarılı(!) bir film yapılamazdı.Can Dündar - günün siyasi koşullarından fazlasıyla etkilenerek çektiğini düşündüğüm - bu filmiyle benim gözümdeki değerini yitirdi maalesef.
    beste791979
    beste791979

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    film bir kere hiçkimseye hitap etmiyor.gerçekçilikten uzak.kendi kafasına göre film yapmış.alakasız.objektif değil.