Mustafa

19%
74 kritik
1 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
Sandalphon
4 takipçi |
Onun 45 yorumunu gör
0.5 - Boş
Bütün dünyanın imrendiği ve başarısına hayran kalıp gıpta ettiği muhteşem bir insanı "acaba nasıl kötüleyebiliriz!" mantığıyla düşünerek yapılmış iğrenç bir yapım, filmden tek çıkardığım sonuç demek ki can dündar da rüzgara karşı savrulup kendi çıkarını düşünenlerdenmiş! Atatürk'ü zaten gerçekten tanıma şerefine erişmiş şanslı insanlar onun insanüstü zekasını kırılmaz iradesini ve mucizevi gücünü gayet iyi bilirler ve yaptıklarını da neden yaptığını anlarlar, bunu göremeyen körler içinse üzülmek isterdim fakat söz konusu olan Atatürk olunca onu bile yapmak gelmiyor içimden, çünkü üzülüp acımak aslında bir değer verme göstergesidir fakat böylesine muhteşem bir insanı aşağılamaya çalışan hiç kimsenin gözümde zerre kadar değeri yoktur!....
Eklenme Tarihi 24 Eki 2011, saat 04.06
Eski Üye
4 - Çok iyi
bir habercinin yazdığı/derlediği biyografi üstüne duygu yüklü detaylar eklendiğinde keyifli ve ilginç bir seyirlik çıkıyor ortaya. mustafa kemal atatürkün bilinen veya az bilinen süreci iyi işlenmiş. 7/10
Eklenme Tarihi 04 Eki 2010, saat 14.56
Mustafa i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
akMurat
Onun 35 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Tartışacak birşey yok, sirozdan öldüğü bilinen birşey zaten, bence on numara bir biyografi olmuş.
Eklenme Tarihi 02 Eki 2010, saat 00.26
Lord-2
Onun 98 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Fena degildi.iSmailin ne dedigi Ortada.Böylelerinden çok var.O mesaja nsl izin verildi anlamadım 10/8
Eklenme Tarihi 25 Eyl 2010, saat 13.24
lerlar
Onun 2 yorumunu gör
1 - Çok kötü
ismail ne dmek istiorsun bir maymun inklap falan......ayrıca film atatürk ü bilinçaltından silmek isteyen insanlar için birebir
Eklenme Tarihi 24 Tem 2010, saat 15.22
good88
1 takipçi |
Onun 49 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Bende Atatürkü içkici gibi gösterdiğine inanmıyorum . Yani bazı yerlerde içiyor ; ama bu o kadarda abartılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum . Filmde bir sürü yanlış anlatılmış konu varmış . Tabi bu konu tarihçilerin bileceği bir konu . Bütün bunların dışında Can Dündar iyi bir iş çıkartmış diyebilirim . Puanım 8/10 .
Eklenme Tarihi 14 Tem 2010, saat 02.07
ismail7172
1 takipçi |
Onun 74 yorumunu gör
1 - Çok kötü
En acı gerçekleri bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermiş can dündar.. ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap; bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap!!
Eklenme Tarihi 21 Nis 2010, saat 18.47
biraz-kahve
Onun 2 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
izledikten sonra Atatürke daha bir yüreğimde hissettiğim daha da Atürk hayranı olmamı sağlayan belgesel/film. izleyince anlıycaksınızki bildiğiniz süpermen hikayelerinden değil üzerine gelenleri gözlerinden çıkan ışınlarla parçalamamış telefon kulubesine girip kostümünü değiştirmemiş
Eklenme Tarihi 13 Nis 2010, saat 09.47
Onun 11 yorumunu gör
1 - Çok kötü
tabi ki emeğe saglık ama film de 50 den fazla hata oldugunu biliyor muydunuz?veda yla karsılastırmayalm farklı yapım bunlar.
Eklenme Tarihi 16 Mar 2010, saat 17.33
Esteban-2
Onun 214 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Kemalist değilim.İlgilenmem de ideolojilerle ama film seyretmeyi severim.Defalarca tvlerde bir insanı 'ilah' gibi gösteren filmler izledik Atatürk hakkında.Aslında onu bu hale getiren ideolojiye bir cevap niteliğinde film.Zaten filmin adı 'soğukluk ve kahramanlık' barındıran 'Atatürk' değil.Sadece insan olduğunu anlatan 'Mustafa'dır.Bunun ötesinde film hakkında Atatürkü kötü gösterdiği hakkında bir sürü şey yazıldı çizildi.Oysa hiç ilgisi yok.Tamamen filmi karalama kampanyası bu.Can Dündar çok büyük iş yapmış.Helal olsun.
Eklenme Tarihi 02 Mar 2010, saat 17.23
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?