bir liderin normal yaşantısının, aşklarının, pişmanlıklarının, hırslarının...vs yalın bir biçimde anlatıldığı, her türkün izlemesi gereken çok samimi bir belgesel olmuş . . .
sarı zeybek i ve mustafa yı aynı kişinin çekmiş olduğuna inanamadım demekki belgeseller yaşanılan zamana göre değişebiliyor yazıklar olsun ATA mızı ne yaparlarsa yapsınlar bu halkın kalbinden sökemeyecekler.
ben can dündar yapmış die gittm fakat can dündardan böyle bi film beklememiştim atatürkü daha gerçekçi ve daha düzgün anlatabilirdi. film hiç hoşuma gitmedi açıkçası... boşuna gitmeyin . onun yerine daha güzel filmlr war .onlara gidin
kesinlikle ataturk yanlış anlatılmış tamam gusel film ama kesinlikle cok eksik waar!!!!!!!!!bence can dundar bu konuda biraz daha calışmalı diye dusunuyorum!!!!!!!!
can dündar bu işi bilenlerden helal.. iyi milleti birbirine karıştırdı..iyide para kazandı..umarım mutludur..filme gitmedim gitmicem..amaç atatürk diil gündem yaratmaktı bence!!
çok içten çok sıcak bi film/belgesel olmuş.atatürk aslında ülkeyi kurtarırken yalnız kalmış.gözlerim dolmadı değil şimdi o kurtardığı ülkesinin uğruna yalnız kaldığı fedakarlıklar yaptığı acılar çektiği ülkenin halini görse... :(( kesinlikle izlenmeli
Filmi ilk cıktığı gün izledim fakat büyük bi hayal kırıklığına uğradım çok daha iyi olabilirdi. film çok kopuktu eksikler çok fazlaydı, ses ve görüntü çok kötüydü.
arkadaşlar bu film daha vizyona girmeden evvel puanı 9 un bradaha üstündeydi.şimdi ise oldukça düşümüş.insanlar kafalarınadki atatürkü göremiyorlar die bras duygusal davranıyorlar.bence çok güsel emek harcanmış bi yapım mutlaka izlenmeli
tüm eleştirilerin yersiz olduğunu düşünüyorum. atatürkün küçük düşürüldüğü hiç bir sahne veya konu yok filmde. tamamen gerçekler üzerine yapılmış ama doğal olarak tüm bir yaşamı bir filmde özetlemek mümkün değil. daha iyisini yapamayanların karalama kampanyası hala sürmekte. eleştirenler de bunun daha iyisini yapabilirler mutlaka. atatürk bize ilelebet yetecek melzemeyi fikri vermiş. kötü filmler de çekilecektir elbette ama yeter ki birileri biryerlerden başlasın...