Hesabım
    Maşa ile Koca Ayı
     Maşa ile Koca Ayı
    21 Nisan 2017 Sinemada | 1s 7dk | Animasyon, Aile
    Yeniden vizyona giriş tarihi: 21 Temmuz 2017
    Yönetmen Georgii Orlav
    |
    Senarist Nikolay Kuzovkov, Oleg Kuzovkov
    Oyuncular: Boris Kutnevich, İdil Küner, Mark Kutnevich
    Üyeler
    3,0 41 Puanlama, 19 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen yapım, çocuklar için özel hazırlandı ve ilk kez ‘ İnteraktif’ sinema deneyimi yaşatma hedefi taşıyor. Orijinalinde Rus folkloruna ait olan karakterler olan "Masha" ve "Ayı" adlı kahramanların Animaccord Animation stüdyoları tarafından yapılan Rus çizgi filmi özellikle Rusça konuşulan ve Slav coğrafyalarında çocukların ilgiyle ve keyifle seyrettiği bir yapım olarak televizyonda izlenme rekorları kırmıştı. Maşa ile Koca Ayı interaktif animasyon filmi işte bu televizyon çizgi filminden yola çıkılarak Türkiye için özel olarak üretildi. Filmde ülkemize özel olarak Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço ve şarkıcı Aydilge de yer alıyor. İki sanatçı da projede seslendirme olarak değil, direkt yer alıyorlar. Filmin sürprizlerinden biri olarak Doğukan Manço, Barış Manço’nun ‘’Ayı’’ şarkısını yeniden aranje etti.

    23 Nisan'da Sinemalara! 0:12
    23 Nisan'da Sinemalara!
    197.276 gösterim
    Maşa ile Koca Ayı - İlk Teaser 0:35
    Maşa ile Koca Ayı - Teaser 2 0:29
    Maşa ile Koca Ayı - Teaser (4) 0:14
    Maşa ile Koca Ayı -  Teaser (5) 0:12

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (21 - 27 Nisan) 5:14
    Beyazperdede Bu Hafta (21 - 27 Nisan)
    2.467 gösterim
    Beyazperdede Bu Hafta (21-27 Temmuz) 4:49
    Beyazperdede Bu Hafta (21-27 Temmuz)
    888 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Box Office: Zirvede Yine Maymunlar Var!
    Haberler - Sektörden
    1 Ağustos 2017 Salı
    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    Bu hafta 10 film vizyona giriyor.
    20 Temmuz 2017 Perşembe
    Yerli Box Office Listesinde Taze Film İstilası!
    Haberler - Sektörden
    Yerli box office rakamları açıklandı.
    16 Mayıs 2017 Salı
    Yerli Box Office Listesinde Zirve Değişmedi
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Yerli box office rakamları açıklandı.
    9 Mayıs 2017 Salı
    Yerli Box Office Listesinde Zirve Bu Hafta da "Hızlı ve Öfkeli 8"in!
    Haberler - Sektörden
    Yerli box office rakamları açıklandı.
    2 Mayıs 2017 Salı

    Oyuncular

    Boris Kutnevich
    Rolü : Ayı
    İdil Küner
    Rolü : Masha
    Mark Kutnevich
    Rolü : Panda/Kedi
    Katerina Kutnevich
    Rolü : Fare

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Mert S.
    Mert S.

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,5
    21 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Harika bir film, çocuklar antraktta bile salondan ayrılamadı.

    Ayrıca en ufak kötü örnek olabilecek bir davranış yok, çocuklarınızı gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz.
    Mert Macar
    Mert Macar

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    21 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    21 nisani 4 gozle bekliyorduk. Oglumu goturdum cok begendi hatta cikarken ağladı galiba yarin bidaha goturecegim. Muzikler animasyon aktiviteler Mükemmel olmuş tebrik ederim
    Özge A.
    Özge A.

    2 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    28 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Maşa ve Koca Ayı'ya bayılıyorum. Kızımı götüreceğim için bu bahaneyle ben de izlemiş oldum :) Tam çocuklara yönelik harika bir film olmuş. Arada çok güzel eğitici ve öğretici mesajlar vermişler. Filmin sonunda salonda dans eden onlarca çocuk vardı :) Aydilge'nin oyunculuğu bence çok iyiydi.
    Emre T.
    Emre T.

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    28 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Geldiği gün çocukları götürdük. Bugün tekrar gitmek istiyorlar. Bayıldılar resmen. Zaten çizgi filmini kaçırmıyorlardı. Sinema filmini daha da çok sevdiler. Doğukan Manço filme çok yakışmış.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Detaylar

    Doğukan Manço film için babası Barış Manço’nun ‘’Ayı’’ şarkısını yeniden aranje etti.

    Detaylar

    Çocuklar için özel yapıldı ve ilk kez ‘İnteraktif’ sinema deneyimi yaşattı.

    Detaylar

    Maşa İle Koca Ayı Türkiye için özel olarak üretildi.

    Teknik bilgiler

    Ülke Rusya
    Dağıtımcı Mars Dağıtım
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 3 başlık
    Bütçe -
    Yeniden gösterim tarihi: 21/07/2017
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • Asena A.
      beğenmedim denilcek tek bi yani yok bile filmin herşey o kdar müthiş düşünülmüş ve o kadar mükemmel hazırlanmış ki tebrik etmek gerek sahiden helal olsun başarılı iş çıkartılmış torun tombalağı alıp gitmeyn sonradan çok pişman olur yani ama her çocuğun izlemesi gerektiğini düşündüğüm bi animasyon filmi maşa ile koca ayıyı bilenler Bİlir zate :D bilen bilmeyene de söylesin herkes izlesin dediğim gibi başarılı sıradışı olmuş ve tr de ilk bu animasyon filmi devamı da gelsin pls . . . .
    • Bensu U.
      Moşooo ve Koco Ayo :) ya çoık şirin değiller mi bi bakar mısınız şunlara o kadar sevimliler ki istiyosan izleme ah o cimcime maşa yok mu deli etti ayıcığıı tatlışım benim ya ben bu iki karaktere bayılıyorum zaten bi de böyle insanları özellikle çocukları bilgilendirici filmler yapıyo olmaları beni gururlandırdı iyi ki de şu sevimli şeyleri seviyomuşum dedim aydilge tabii ki burda yine çok başarılı onun başarısınnı da göz ardı etmemek lazım keza doğukanın da öyle ikisinin uyumu da SÜPER OLMuştu TEbrikekr
    • Akbike ?.
      Bu animasyon filmi inanın diğer hepsinden İyi olmuş iyi de ne kelime iyi yanında ham kalır yani aynı zamanda eğitici didaktik Bİr Animasyon filmi olmuş severek izledik bizim yeğenlerle ben bile izlerken keyif aldım varsın gerisİSni siz düşününn . , " , , , OKu bakalaımm Ayıı" djısafl bi dfe bu var akşama kadar ağzımızdan düşmeyen o meşhur şarkı doğukan mançoya da çok yakışmış kesinlikle bu tarz interaktif animasyonlara , katılmalı diye düşünüyuorum çok güzel 23 nisan hediyesi oldu bize ^^
    • Ahmet U.
      ya film inanılmaz zevkliydi hem bizim için hem çocuklar için oldukça eğlenceliyd salonlar da sinema da oldukça kalabalıktı inanın zar zor girdik nerdeyse :) bizimkiler tutrudu gidelim gidelim diye gitsek mi falan olduk ama o kadar keyifli sahneler var ki sanki karşınıza geçmişte öyle anlatılıyormuş gibi olmuş yan izleyen çocuk o hissi alır p duygu ona geçmiştir eminim ki nun dışında hem çocular mutlu oluyo diye hem bizde eğlenebildik diye mutlu olduk oldukça keyifliydi ellerinize sağlık doğukan aydilge . .
    • Emre P.
      Kuzenimi götürme işi bana düştü, çok istemeyerek de gitmiş olsam en azından sıkılmadan izledim, salondaki çocuklarda baya mutlulardı. Beğendim, ben açıkcası.. Doğukan Manço ve Ayilde'nin çocuklara yönelik showları da oldukça keyifli ve öğreticiydi. "Ayı" şarkısı da oldukça dahiyane bir fikir olmuş.
    • FAttma A.
      Etkileşimli yani <İNterakTif bir çocuk filmi olması beni sevindirdi .. çocuklar açısındann çok keyif alabiilicekleri bi kaç saat yaratmışlar işte telefıından tabletten uzak :) onlarla birlikte eğlenmeye yönellik çok başarılı buldum .aydilge benim için sürpriz oldu açıkcası şarkılarını çok seviyorum ve böyle bi girişmde bulunucağı aklıma gelmezdi ama tam yerinde olmuş sevimlilik ve sempatiklik konusunda üzerine tanımıyorum çünkü keza doğukan manco da öyle iyi ki YApmıişllar bence yazıda okumştum türkiyeye özelmiş bu ayrıca gururlandırdı ve maşa karakteri de oldukça şirin zaten .
    • Nesriiin E.
      Maşa ile Koca Ayı filmiii :9 şöyşe bir şey düşünün ki çocuk değilim ama onlar kadar mıutlu olabilirim bu filmi izlerken çünkü barış mançoyu anımsatması bile yeter , artar ayrıca doğukan mançonun ayı şarkısını yeniden aranje etmensi de çok özel bişi olsa gerek , fragmanlarda dikkatimi çeken şey de 23 nisani da konu edinmeleri çok tatlı düşünülmüş . maşa ve koca ayı karakterleriinin ne denli sevildiğini biliyorz türkiyedeki çocuklar ne derece ilgi gösterir orası belli olmaz tabi . . ..
    Back to Top