Oyuncular:Jack Nicholson,
Shelley Duvall,
Danny Lloyd
Ülke İngiltere,
ABD
FRAGMANI İZLE
Puanım :
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
İzlemek İstiyorum
Eleştiri yaz!
Koleksiyona ekle
Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş
Özet ve Detaylar
Cinnet, yazar Jack Torrance’ın, kış sezonunda kapalı olan Overlook Oteli’nin bakımını üstlenerek, ailesiyle birlikte otele taşınması sonrasında gelişen metafiziksel olayları konu alır. Jack’in doğaüstü sezgilere sahip olan küçük oğlu, zamanla otelin içerisinde yalnız olmadıklarını, geçmiş ve gelecekten gelen hayaletlerle birlikte yaşadıklarını görür ve ailesini buna inandırmaya çalışır. Aile bir kar fırtınası sebebiyle dağda konuşlanan bu otelde mahsur kaldığındaysa Jack doğaüstü varlıklar tarafından ele geçirilir ve yavaş yavaş aklını kaybetmeye başlar.
Stephen King Medyum adlı romanını okuduktan sonra Filim i izledim. Film çok boş ve anlamsız geldi çok kesmişler ve değiştirmişler yine de Jack Nicholson un performansı iyiydi zaten tipide müsait bu rol için başka biri olsa izlenmezdi.
Fatih Tarım
Jack Nicholson'un mükemmel oyunculuğu ve adım adım tırmanan gerilimiyle kesinlikle kusursuz bir filmdir. Bir insanın nasılda adım adım çıldırdığının en ustaca betimlemesidir. Tabiki sana hitap etmeyebilir ama kesinlikle saçmalık değildir.
volkanick
Ortalama 6 yılda bir film çeken,detaycı ve simetri hastası Stanley Kubrick filmleri başlangıçta beni çekmiyordu.Ta ki neredeyse bütün filmlerinde gizli mesajlar ve alt metinler kullandığını öğrenene kadar.Bu film de ıssız bir otelde kalan bir ailenin korku-gerilim dolu hikayesi gibi dursa da yönetmen tamamen farklı konular hakkında pek çok mesaj saklamış filmin pek çok karesinde.
lunpen
sırf entel olmak için insanların izlediği saçma film. hayatımda bu kadar sıkıcı bir film görmedim. tanınmamış oyuncular, cüneyt arkınvari bir tip, iğreti bir kadın...aman ha izlemeyim. hababam sınıfı 3.5 çok daha korkunç:)şaka arkadaşlar şaka. aman ha bu filmi izlemeden korku-gerilim seviyorum demeyin. elinizdeki tüm filmleri bir kenara koyun ve şaheser olan bu filmi izleyin. 10 üzerinden 9 veriyorum ve gidiyorum. gittim:)
okayyy
Jack Nicholson'dan mükemmel bir oyunculuk gösterisi...
Henna Calimero
mükemmel bir film bence
Yorumları göster
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.