Hesabım
    "Thor: Love and Thunder" Fragmanında Hangi Karakterleri Gördük?

    "Thor: Love and Thunder" fragmanında karşımıza çıkan bütün ana karakterleri bu galerimizde derledik...

    Thor: Love and Thunder'ın ilk resmi fragmanı kısa süre önce yayınlandı ve Marvel Sinematik Evreni'nin hayranlarını inanılmaz derecede heyecanlandırdı. Dördüncü solo filmiyle önümüzdeki yaz bir kez daha seyirciyle buluşacak olan Thor (Chris Hemsworth), böylece Marvel'ın en çok solo filme sahip olan ilk karakteri oldu.

    Merak uyandıran yeni fragman, filmde karşımıza çıkacak bazı sevilen Marvel karakterlerinin filmde görüneceğini de açığa çıkarmış oldu. Thor'a eşlik eden Guardians of the Galaxy karakterleri Star Lord (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista), Rocket Racoon (Bradley Cooper) ve Groot'un (Vin Diesel) yanı sıra filmde ilk kez karşımıza çıkacak olan Yunan Tanrısı Zeus'a da kısa bir bakış atabiliyoruz. Filmde Zeus karakteri Oscar'lı oyuncu Russel Crowe tarafından canlandırılıyor.

    Ayrıca Thor'un diğer maceralarında da ona eşlik eden Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waitit) ve muhteşem bir şekilde geri dönen Jane Foster (Natalie Portman) da fragmanda gördüğümüz önemli karakterlerden. Filmle ilgili en çok merak edilenlerden biri de Christian Bale'in Gorr the God Butcher (Tanrı Kasabı Gorr) karakteriydi. Gorr fragmanda karşımıza çıkmadı ancak Gorr'un kurbanlarından birini görmemiz, Thor'un karşılaştığı tehtidin büyüklüğünü göz önüne seriyor. 

    Guardians of the Galaxy'nin önemli bir üyesi olan Drax (Dave Bautista), Thor'u en açık şekilde destekleyen karakterlerden biri. İnançları ve görüşleri konusunda her zaman açık sözlü olan Drax, saygın bulduğu tüm nitelikleri kapsadığı için Thor'un peşini bırakmıyor.

    Fragmanda Guardians of the Galaxy üyeleriyle birlikte gördüğümüz Nebula (Karen Gillan) ile Thor şu ana kadar çok fazla etkileşime girmemiş olsa da Love & Thunder bunu değiştirebilir. Nebula'nın Thor'a çok benzeyen karmaşık aile ilişkileri ikilinin ortak bir paydada buluşmasını sağlayabilir.

    Thor'un en yakın olduğu karakterlerden biri olan Rocket (Bradley Cooper), Thor'a sadece yeni bir göz sağlamakla kalmadı, aynı zamanda Stormbreaker'ı oluşturmasına da yardım etti. Birlikte, Thanos'u soykırım planlarından alıkoymak için savaştılar ancak ne yazık ki ikisi için de başarısız oldularak arkadaşlarının kaybolduğunu görmek zorunda kaldılar.

    Rocket Raccoon gibi Groot (Vin Diesel) da Thor için Stormbringer'ın yaratılmasında da rol aldı ve hatta sapı tam anlamıyla Groot'un kendi vücudundan yapıldı. Yeni fragmanda Drax, Nebula, Mantis ve Rocket ile bir arada gördüğümüz Teen Groot ve Thor, filmde muhtemelen birlikte bazı maskaralıklara girecekler.

    Mantis (Pom Klementieff), Thor'un şu ana kadar çok fazla etkileşimde bulunmadığı diğer bir karakter, ancak Love & Thunder fragmanında öne çıkan görünümü nedeniyle bu çok hızlı bir şekilde değişebilir. Bir empat olan Mantis, Thor'un iç huzurunu bulmaya çalışmasını anlatan filmde, onun Infinity War'da yaşananları hala atlatamamış olduğunu açığa çıkarabilir.

    Star-Lord'un (Chris Pratt) Thor ile olan rekabeti, Marvel Sinematik Evreni'nin en komik rekabetlerinden biri, bu nedenle karakterin Love and Thunder fragmanında yoğun bir şekilde görünmesi şaşırtmıyor. Her ikisi de ebeveynlerini kaybettiler, gezegenler güçlü bir antik tehditle yok edildi, Thanos'a karşı savaşmalarına mal olan şiddetli öfke sorunlarına sahipler ve başarısızlıklarının bir sonucu olarak kendilerine en yakın insanları kaybettiler. Çatışmalarına rağmen, muhtemelen birbirlerini çok fazla anlıyorlar.

    Korg (Taika Waititi), bu fragmanda Thor'un sadık yoldaşı olarak birkaç kez görünüyor. Süslü yeni bir çift pantolonla Korg, en iyi arkadaşıyla maceraya her zamanki gibi hazır görünüyor. Korg'un hikayedeki rolünün ne olacağı tam olarak belli olmasa da hayranlar onun Thor'un depresyonuyla başa çıkmasına yardım eden birkaç arkadaştan biri olduğunu biliyor.

    Valkyrie (Tessa Thompson), Avengers: Endgame olaylarından sonra resmen Yeni Asgard'ın hükümdarı seçildi. Thor ağır bir depresyondayken de zaten gayri resmi olarak yöneticilik yapıyordu ancak fragmanda Valkyrie'ın bu işten sıkıldığı iması var. Endgame olaylarından sonra Valkyrie'nin krallığıyla nasıl başa çıktığını görmek ilginç olacak.

    Russel Crowe'un canlandırdığı Zeus da Love and Thunder fragmanında kısacık bir an için karşımıza çıkıyor. Thor, bu macerasında Yunan Tanrıları'nın diyarı Olympus'u ziyaret edecek gibi görünüyor.

    Gorr the God Butcher (Christian Bale), fragmanda doğrudan görünmese de kötü adamın heybetli tehdidi açıkça ortaya konuyor. Thor'un karla kaplı bir dağın tepesinde durduğu sahne, Esad T. Ribić'in Thor çizgi romanlarındaki çalışmasının, Gorr tarafından katledilmiş bir Falligar'ı gösteren bir panelin tam olarak yeniden yaratılması. Thor çizgi romanlarının hayranları, Falligar'ı Thor'un eskiden güreştiği bir tanrı olarak tanıyacaklardır.

    Thor'un son solo filminde tamamen yok olan Jane Foster (Natalie Portman), Thor: Love and Thunder'da müthiş bir şekilde geri dönüyor. Hela'nın Mjolnir'i çıplak elleriyle ezen ilk çıkışının tam tersine, Jane onarılan Mjolnir'i yakalıyor ve onun yeni sahibi olarak ortaya çıkıyor. Jane Foster'ın bu görünüşü Thor'daki bazı eski duyguları yeniden canlandırabilir.

    Gorr the God Butcher (Christian Bale), fragmanda doğrudan görünmese de kötü adamın heybetli tehdidi açıkça ortaya konuyor. Thor'un karla kaplı bir dağın tepesinde durduğu sahne, Esad T. Ribić'in Thor çizgi romanlarındaki çalışmasının, Gorr tarafından katledilmiş bir Falligar'ı gösteren bir panelin tam olarak yeniden yaratılması. Thor çizgi romanlarının hayranları, Falligar'ı Thor'un eskiden güreştiği bir tanrı olarak tanıyacaklardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top