Beyazperdem
Chris Hemsworth
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Chris Hemsworth

Uyruk Avustralyalı
Doğum tarihi 11 Ağustos 1983 (Melbourne, Victoria, Avustralya)
Yaş 35
17
yıllık kariyer
24
film ve dizi

Biyografi

Chris Hemsworth, 11 Ağustos 1983 Melbourne, Avustralya doğumludur. 2005 yılında "Home and Away" dizisiyle Avustralya'da en iyi genç erkek yetenek dalında Logie Ödülü almıştır. 2009 yılında "Sytar Trek" filmiyle sinema dünyasına adım atan oyuncu aynı yıl  yer aldığı "A Perfect Getaway" filminde 'Kale' karakterini canlandırmıştır. Marvel Comics'in süper kahramanı Thor'u canlandıran Hemsworth ayrıca; "Avcı: Kış Savaşı", Ghostbusters: Hayalet Avcıları, "Doktor Strange", "Denizin Ortasında" , "Hacker", "Tatil Zamanı", "Bilinmeze Doğru Star Trek", "Pamuk Prenses ve Avcı" gibi birçok filmde de yer aldı.

Filmografi

Avengers 4
Avengers 4
26 Nisan 2019
Men In Black
Men In Black
17 Mayıs 2019
12 Savaşçı
12 Savaşçı
30 Mart 2018
Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok
27 Ekim 2017
Avcı: Kış Savaşı
Avcı: Kış Savaşı
22 Nisan 2016
Doktor Strange
Doktor Strange
3 Kasım 2016
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Cut Bank - Orijinal Fragman 2:28

Bonus videolar

Interview 1 - English 5:21
1 780 gösterim

Fotoğraflar

198 Fotoğraf

Haber

Men In Black'ten İlk Set Görselleri Geldi!
HABERLER - Yapım Aşamasında
21 Eylül 2018 Cuma
"Men in Black"ten Gelen Görsel Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'ü Bir Araya Getiriyor!
HABERLER - Yapım Aşamasında
21 Eylül 2018 Cuma
"Men in Black"ten Tessa Thompson ve Chris Hemsworth'ü bir araya getiren fotoğraf geldi.
Geçmişten Günümüze Chris Hemsworth!
HABERLER - Sanatçılar
11 Ağustos 2018 Cumartesi
İyi ki doğdun Thor!
53 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top