Hesabım
    İlk Filmden Daha İyi Olan Devam Filmleri

    Bu galerimizde, orijinal filmden daha fazla beğenilen devam filmlerini listeledik!

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve neredeyse tüm dünyada gişe listelerinin zirvesine oturan "Top Gun: Maverick" hem seyircilerden hem de eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar aldı. 

    1986'da vizyona giren ve kült bir filme dönüşerek dönemin popüler kültürüne damga vuran "Top Gun" filminin yıllar sonra bir devam filmini yapmak ilk bakışta çılgınca bir fikir gibi görünüyordu. Ancak bu fikrin arkasında duran ve filmin yıldızı Tom Cruise'u da ikna etmeyi başaran Joseph Kosinski, ilk filmden 36 yıl sonra izleyiciyle buluşan devam filmi "Top Gun: Maverick"te ortaya çıkardığı işle büyük bir takdir topladı.

    Bu sıralarda sosyal medyada da en çok konuşulan ve tartışılan filmlerden biri olan "Top Gun: Maverick" hakkında en çok yapılan yorumlardan biri, Joseph Kosinski yönetmenliğindeki filmin birçok açıdan ilk filmin çok üstüne çıkmayı başarmış olduğu yönünde oldu. Teknik anlamda, günümüzün teknolojisini ve gerçek jetleri kullanarak mükemmeli yakalayan film, senaryo açısından da oldukça başarılı bulundu. 

    Durum böyle olunca biz de, ilk filminden daha çok beğenilen devam filmlerini derleyelim ve hatırlayalım istedik. Böyle bir listede akla ilk gelen filmlerden bazıları "Baba 2", "Terminatör 2: Mahşer Günü" ve "Yaratık 2"... Daha fazlası için galerimizi incelemeye başlayabilirsiniz...

    Top Gun: Maverick (Joseph Kosinski, 2022)

    Aliens (James Cameron, 1986)

    The Godfather 2 (Francis Ford Coppola, 1974)

    Terminator 2: Judgment Day (James Cameron, 1991)

    Back to the Future Part II (Robert Zemeckis, 1989)

    Evil Dead 2 (Sam Raimi, 1987)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top